Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen stílusirányzathoz...

Milyen stílusirányzathoz tartozom, ha ezeket hallgatom?

Figyelt kérdés

Ezek az elöadok/együttesek: Depeche Mode, A-ha, Jamiroquai, Juanes, INXS, Keane, Beatles, The Cure, Script, Billy Joel, Rasmus, Coldplay, The Doors, Avril Lavigne, Maroon 5, Reamonn, Eminem, 30 Seconds To Mars, Green Day, Aerosmith, R.E.M.

Mi lehet ez?

2013. máj. 2. 11:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mindenevő vagy. :)

Ez megnevezhetetlen stílusirány... Pl. Eminem és az Aerosmith között az égvilágon nincs semmilyen hasonlóság. :)

2013. máj. 2. 12:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs túl sok. :) És a Beatles meg a Depeche Mode között se! :D Fura, hogy nem vagyok behatárolható, de hát akkor ez van!
2013. máj. 2. 12:21
 3/13 anonim ***** válasza:

elég vegyes azért.

mert pl. ott van Eminem, ő leginkább a rap és az rnb vonalat képviseli.

Avril Lavigne, ő eléggé lightos rock/pop egyveleggel operál.

Coldplay, ők inkább a kicsit melankolikusabb alternatív-rockban utaznak, vannak olyan dalaik amik pl. populárisak, s az olyan ember fülébe is beleragad, aki sosem hallgatott Coldplayt, ilyen a Paradise például, s vannak olyanok amik viszont nagyon elvontak, maximum a vérbeli rajongóiknak jönnek át azok a dalok.

A-ha, nagyon nem is léteznek már. a 80-as években élték a fénykorukat, a legtöbb embernek a Take on me maradt csak meg, pedig vannak még egész jó dalaik, ilyen a sun always shines on tv vagy a manhattan skyline, XXI. századból valók közül csak a Forever not yours maradt meg, nem tudom pontosan melyik oldalukat szereted, mert a take on me és társai tipikus 80-as évekbeli, én szintipop kategóriába sorolnám be.

30 seconds to mars, ők leginkább a rock műfajban vannak ott, de ennek is van többféle vonala, inkább próbálnak ők is olyan dalokat létrehozni, hogy minél szélesebb körben terjedjen a zenéjük, azaz nem a kemény rockot nyomják, hanem a lightosabb vonalát, amire talán egy Britney rajongó is képes lenne eltáncolni a koncertjeiken.

Maroon 5, az ő zenéjükben néha itt ott amott megjelenik a funk, de őket is a popos rockos vonalba sorolják.

Green Day, ők rock és punk.

Depeche Mode, ők nem szégyenlősek a zenéjükben alkalmazni az elektronikát sem, leginkább a szinti hangzások segítségével teszik ezt meg, de ők inkább az alternatív vonalat képviselik valamilyen szinten.

Script, ők is a lágyabb kategória, ilyen pop-rock egyveleg.

Azt veszem észre, szereted ha a zenészek hangszerekkel operálnak, s nem valami mű számítógéppel megcsinált dalokkal akarják a zenei ízlésedet kielégíteni. Szinte elvárod, hogy ha koncertre mész, akkor a hangszer az meglegyen és no playback.

Viszont még így is vegyesnek mondanálak, mert itt ott amott megjelenik, hogy szereted a pop-rock vonalat is (avril lavigne, maroon 5), de igényled az elvontabb, alternatív előadókat is (cure, r.e.m.)

2013. máj. 2. 12:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi, nem muszáj csak egyféle zenét hallgatni. Én is hasonlóan vagyok ezzel, sőt talán még ennél is szélesebb körben "mozgok". Szerintem vannak még így néhányan. :)
2013. máj. 2. 12:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek, föleg az utolsó elötti válaszolónak, gyönyörüen kifejtetted! :D Hát, nem tudom, igazából nekem jó is így, csak ha megkérdezik pl a punkok, rockerek, darkok vagy alterek (csomó ismerösöm van mindegyikböl, a kevert ízlésem miatt), hogy hova tartozom, nem igazán tudok nekik mit mondani... :)
2013. máj. 2. 13:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok.. Imádom a rockot, de a dubstepet ugyanúgy. Mégis egész nap popzenét hallgatok, sőt van amikor a lassú érzelmes számokat veszem elő. Most pedig Eminem megy. Szerintem mindegy mit hallgatsz, a lényeg, hogy élvezd. :)
2013. máj. 2. 14:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is! :) Elvagyok én így, kicsit vicces, mert mintha nem is egyvalaki szorult volna belém, hanem száz... :D Hülyén hangzik, de így van!
2013. máj. 2. 14:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Úgy konkrétan semelyikhez, ez nem is baj, én is ilyen vagyok. :) Meg szerintem unalmas lenne csak egy stílust hallgatni. Jaa és Depeche Mode-ért pluszpont! :D
2013. máj. 2. 16:49
 9/13 A kérdező kommentje:
Kööösz! Te is szereted? Hatalmasat szólnak! :) Nem tudom, mitöl, de szuperek! :D
2013. máj. 2. 16:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Imádom :D Ha minden igaz, megyek koncertre is, már van jegyem is:) Szóval remélem összejön...
2013. máj. 2. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!