Death Metal hallgatók! Mondanátok pár érvet, hogy miért olyan jó együttes a Nile?
Nem akarok senkit megharagítani,de szerintem az egyik legtúlértékeltebb,legmonotonabb zenekar. Egy albumot hallottam,meg azonkívül néhány számot,de mind ugyanolyan volt,dobolás szempontjából.
Az "Amongst the Catacombs of Nephren-Ka" albumot hallottam,amit metal-archiveson elég jóra értékeltek. Egyetlen bajom a zenekarral,hogy minden számban ugyanúgy dobolnak,nagyon unalmas az egész. Sokszor volt már,hogy egy zenekart csak többszöri hallgatás után szerettem meg,de ezt úgy érzem sehogy sem tudnám. Vagy csak rossz albumot hallgattam meg?
Ne értsetek félre,nem akarok vitát szítani,csak kíváncsi vagyok,hogy aki szereti,az miért.
Előre is köszönöm!
Azért tűnik monotonnak a dobmunka mert annyira technikás h fel se fogod amit hallasz :) Kollias a színtér legképzettebb ütőse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!