Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ebben a youtube-os lejátszási...

Ebben a youtube-os lejátszási listában milyen stílusú zenék vannak?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek nekem ezek a zenék, de nem tudom, hogy ezek milyen stílusú zenék lehetnek, légyszi segítsetek. Konkrétabban az első 10 zene az ami tetszik. Köszönöm! :)

http://www.youtube.com/watch?v=69vxwtRN2O4&list=UUC9iTXwfQyZ..

2013. máj. 1. 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:

nem értem ezt, bocsi, de ha a zenék tetszenek, onnantól kezdve miért érdekel, hogy milyen stílusú, a lényeg, hogy bejön és kész, nincs igazam?

egyébként java részt remixek, elektronikához van közük, egyébként elektronikán belül is van millió féle stílus, de azokhoz hülye vagyok.

2013. máj. 1. 14:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Azért, hogy rá tudjak keresni, és több ilyen zene után kutatni. Meghát, ha valaki kérdezni, hogy milyen féle zenék tetszenek, akkor tudjam mondani, hogy efféle zenék jönnek be.
2013. máj. 1. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!