Ti milyen erősítőt ajánlanátok egy Vintage V-100-as gitárhoz? Ha van esetleg a gitárról is tapasztalatotok azt is szívesen fogadom.
Én ezt: [link] vagy egy Blackstar ht-1r-t ajánlanék.
A vox előfokcsöves, nagyobb hangszórója van (1x12") és kicsit több lehetőség van benne, de személyesen még nem próbáltam.A blackstar-t viszont már igen, elképesztő hangja van, és fullcső.Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy jobban szól, mint a vox, de én inkább ezt venném.:)
i am the antichrist: Köszönöm a válaszod megnéztem videókon mindkettőt nekem a Vox jobban tetszik.
Természetesen köszönöm mindenki válaszát de azthiszem megvan a befutó!
Annyiban még ha tudtok akkor küldenétek megbízható oldalakat ahol megtanulom az elméleti dolgokat magáról a felszerelésekről? (Gitárok, hangszedők, húrok, erősítők, pedálok, multieffektek)
Köszönöm!
kedves névtelen!
igen kevés :D és veled még kevesebbel...
én elhiszem hogy legalább már vagy 3 éve is gitározhatsz, de azt se bánnám ha legalább indokolnád az állításod....
mert én legalább ennyit megtettem , aztán osztogathatod itt az észt, én aláírom hogy lehet nincs igazam de te csak pattogsz itt a semmire, és ha nyomorék akarsz lenni legalább bizonyítsd be azt hogy az vagy :D puszi....
Mit is kéne most bebizonyítani amúgy?
Hogy a Fender gyárt jó erősítőket is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!