Francia rap számot keresek! Ki tudja?
Figyelt kérdés
1-2-3 éve szerintem elég sokan hallgatták, csak sajnos nem sokra emlékszem főleg a címére nem, a címe hosszabb ilyen 3-4 betűs francia szavakból áll. Úgy emlékszem valamiféle csilingelő dallammal kezdődött és indult be, youtuben 1 millió körüli nézettsége lehetett, klipje nem volt, legalábbis amin hallgattam egy kép volt egy srác baseball sapkában talán oldalról valamiféle képregény stílus használva rajta, zöldes barnás sárgás volt a kép. ami így a címből beugrik az a la aux meg valami sei de lehet köze nincs hozzá. 4 perc körüli lehetett, remélem valaki tudja mire gondolok. Több francia film soundtrackjéb is kerestem mint taxi és társai de egyik sem volt az =(. Illetve van egy videó, ez: http://www.youtube.com/watch?v=u3M74u0XZa4 amit szerintem kiadott a youtube a szám mellett. Úgy emlékszem így találtam ezt meg. Remélem tudtok linkelni pár tippet ami esetleg megfelel ennek az elég gyér leírásnak. Előre is köszönöm a segítséget!2013. ápr. 26. 13:46
1/3 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 28. 19:11
3/3 anonim válasza:
ennek a mufaja nem is rap, de hogy vegkepp nem francia :I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!