Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Igaz az hogy Mr. Busta lenyúlt...

Igaz az hogy Mr. Busta lenyúlta Majka - Belehalok alapzenéjét?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 23. 07:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Lényegtelen már ki-mit lop. Az amúgy sem Majka alapzenéje, mert ő is csak lopta.
2013. ápr. 23. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Van különbség a lopta és a licencelte között.
2013. ápr. 23. 11:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem akarom Majkáékat védeni, de azt az alapot ők anno megvették. Más kérdés, hogy csinálhattak volna egy új, saját alapot.
2013. ápr. 23. 11:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Jó "megvette". De ez a magyar zenei ipar, újat senki sem tud mutatni.
2013. ápr. 23. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez meg egy hülyeség, külföldön is létezik licencelés, meg sample-zés (ezt nem tudom hogy kéne magyarosan mondani), és tipikus hülye mentalitás fikázni a zenét, hogy nincs új, mert igenis van, több, mint valaha, csak nem a rádióba meg tv-be kell keresni.
2013. ápr. 23. 13:10
 6/10 A kérdező kommentje:
na én úgy hallottam hogy ELLOPTA Mr.Busta. és h bunyó is volt belőle.
2013. ápr. 23. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:

1. nem hiszem, hogy igaz lenne.

2. nem értem az embereket, akik majkáékat ezért szidják. hidd el, mindenki veszi az alapot. vagy nektek az a bajotok, hogy olyat vettek ami kb 41021323x fent van YT-on, és külföldi csinálta?

2013. ápr. 23. 19:03
 8/10 Pokkec válasza:
51%
Ti aztán nagyon okosak vagytok páva vázák! Köcsög majka lopta a Belehalok zenéjének az alapját ami bent is volt a TV-ben. ÉS LÉGYSZÍVES MONDJÁTOK EL HOGY BUSTA HA MÉGIS LOPTA VOLNA ANNAK A CSICSKA BELEHALOK ZENE ALAPJÁT AKKOR MELYIK ZENÉJÉBE RAKTA BE??? Okostojások vagytok bazzeg.Nem tudtok semmit sem Bustáról ti verebek! Busta soha nem csicskul be és nem is volt. Ő ITT M.O.-N ELSŐSZÁMÚ GENGSZTERAPPAERE!
2013. jún. 1. 21:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Dehogy nyúlta le Busta... Főleg attól a médiaszopó Majkától lopott volna Busta? Neeee...
2013. jún. 29. 17:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó a Busta, de nem gengszterrapper, ezt ő is megmondta, csak vannak olyan számai, amelyekből sokan azt szűrik le.
2014. júl. 25. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!