Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek ByeAlexről?...

Mi a véleményetek ByeAlexről? Szerintetek el fog jutni akár a döntőig is?

Figyelt kérdés
Szerintem tiszta szégyen, hogy mikor ott volt a Radics Gigi, aki tuti hogy top 3-ba benne lett volna akkor egy.. na szóval őt küldjük ki. Kinek mi a véleménye?

2013. ápr. 23. 01:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

És azok a nagyik 2. helyezést értek el :D (utolsó előtti vagyok)

Szóval kb. ennyit erről.

Arról szólva, hogy "utálnak" minket, szerintem ez nem feltétlenül így van.

1: Ténylegesen utolsó helyen még sose voltunk

2: Ami annak köszönhető, hogy szavaztak ránk

3: Azok az országok legalább nem nyalásból, hanem igaziból

4: Most néhány ember által elmondottak alapján Angliát, Norvégiát (a tavalyi 2 sereghajtót) is utálják? Ők aztán tényleg nem úszkáltak a pontokban.

Megjegyzés: Azért az eurovízió is elbújhat, hogy hagyta szimpátiaszavazásig süllyedni a versenyt. (némely tekintetben)

2013. ápr. 23. 18:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fickó hozza, amit a magyar fiatalságról gondolnak sokan, ezért jó választás oda. Romkocsmás alter stílus, Pull and Bear cuccok, elvont duma. Nekem nem tetszik a zenéje, de drukkolok neki.
2013. ápr. 23. 20:23
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk hülyeség volt az emberekre bízni a szavazást, mert annak a csekély létszámú szavazónak a döntése nem képviseli feltétlen az országét. A dal a szöveget illetően szép, bár néhol eléggé primitív, az énekhang elég gyenge. A döntőt talán még megérdemli, de a jó helyezést már nem.
2013. ápr. 24. 21:47
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

Belagezapista

Ezzel csak az a baj, hogy mindenkinek más az egyedi és a színvonalas. Olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek tetszeni fog.

Meg arra is kíváncsi lennék egyébként, hogy azok, akik ennyire ellene vannak, küldtek e egyetlen egy sms-t is az általuk megfelelő előadóra.

Én bevallom nem küldtem, se erre se más műsorba. Viszont nem is hisztizek a végeredmény miatt.

2013. ápr. 24. 21:58
 15/17 anonim ***** válasza:
34%

14:

Nem, az hogy mi egyedi már messze nem olyan szubjektív, mint az hogy mi tetszik. Rengeteg olyan előadót tudnék mondani, akinek kimondottan irritál a stílusa, de el kell ismernem, hogy egyedi. ByeAlex pont nem ilyen, a számának szövege primitív és közhelyes, olyan mint az összes többi popszám, a stílusa pedig a ma divatos hú de alternatív vagyok, amiből tucatszámra találsz.

Én sms-t nem küldtem, de mint már írtam, az igazi zenészeket eleve kizárták valamely szabályra hivatkozva, csak a tömegsz.ar maradhatott. Többek között az egyik kedvenc zenekarom is próbálkozott egyébként.

2013. ápr. 25. 08:33
 16/17 anonim ***** válasza:
69%

Először én is viccnek tartottam az egészet. Ki ez?

Kb. ilyesmi.

Így utólag viszont örülök neki

1. nem valami sz.r tehetségkutatós valaki nyert - érdekes, hogy tele volt velük a műsor, milyen véletlen? Igaz?-

2. ha ezzel nem nyerünk semmivel, érzem

2013. máj. 11. 22:26
 17/17 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó, énszerintem se volt egy nagyon rossz választás ByeAlex. Stílusát tekintve, és talán a dalát is egyedi lesz a közelgő Eurovízión. Tucatszerű táncos popszámból pedig lesz elég a másik országoktól, egyik olyan lesz mint a másik.

Ha nem is nyerünk (amúgy miért ne lenne esély akár bekerülni az első 3-ba is?), akkor se dől össze a világ. Az a lényeg, hogy idén is megpróbáltuk, és soha nem adjuk fel.

2013. máj. 12. 13:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!