Mi a véleményetek ByeAlexről? Szerintetek el fog jutni akár a döntőig is?
És azok a nagyik 2. helyezést értek el :D (utolsó előtti vagyok)
Szóval kb. ennyit erről.
Arról szólva, hogy "utálnak" minket, szerintem ez nem feltétlenül így van.
1: Ténylegesen utolsó helyen még sose voltunk
2: Ami annak köszönhető, hogy szavaztak ránk
3: Azok az országok legalább nem nyalásból, hanem igaziból
4: Most néhány ember által elmondottak alapján Angliát, Norvégiát (a tavalyi 2 sereghajtót) is utálják? Ők aztán tényleg nem úszkáltak a pontokban.
Megjegyzés: Azért az eurovízió is elbújhat, hogy hagyta szimpátiaszavazásig süllyedni a versenyt. (némely tekintetben)
Belagezapista
Ezzel csak az a baj, hogy mindenkinek más az egyedi és a színvonalas. Olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek tetszeni fog.
Meg arra is kíváncsi lennék egyébként, hogy azok, akik ennyire ellene vannak, küldtek e egyetlen egy sms-t is az általuk megfelelő előadóra.
Én bevallom nem küldtem, se erre se más műsorba. Viszont nem is hisztizek a végeredmény miatt.
14:
Nem, az hogy mi egyedi már messze nem olyan szubjektív, mint az hogy mi tetszik. Rengeteg olyan előadót tudnék mondani, akinek kimondottan irritál a stílusa, de el kell ismernem, hogy egyedi. ByeAlex pont nem ilyen, a számának szövege primitív és közhelyes, olyan mint az összes többi popszám, a stílusa pedig a ma divatos hú de alternatív vagyok, amiből tucatszámra találsz.
Én sms-t nem küldtem, de mint már írtam, az igazi zenészeket eleve kizárták valamely szabályra hivatkozva, csak a tömegsz.ar maradhatott. Többek között az egyik kedvenc zenekarom is próbálkozott egyébként.
Először én is viccnek tartottam az egészet. Ki ez?
Kb. ilyesmi.
Így utólag viszont örülök neki
1. nem valami sz.r tehetségkutatós valaki nyert - érdekes, hogy tele volt velük a műsor, milyen véletlen? Igaz?-
2. ha ezzel nem nyerünk semmivel, érzem
Utolsó, énszerintem se volt egy nagyon rossz választás ByeAlex. Stílusát tekintve, és talán a dalát is egyedi lesz a közelgő Eurovízión. Tucatszerű táncos popszámból pedig lesz elég a másik országoktól, egyik olyan lesz mint a másik.
Ha nem is nyerünk (amúgy miért ne lenne esély akár bekerülni az első 3-ba is?), akkor se dől össze a világ. Az a lényeg, hogy idén is megpróbáltuk, és soha nem adjuk fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!