Bármelyik zenéhez lehet lyricset készíteni?
Figyelt kérdés
Mert van valami copyright, ami miatt azt hiszem nem. De ez pontosan hogy "van" és hogy kell "feloldani"? (az idézőjelek azért vannak, mert nem biztos hogy a jó szavakat használtam)2013. ápr. 22. 17:11
1/1 sKillEr96 válasza:
En is csinaltam mar lyrics-et zenehez, es nem lett belole gondom, mert manapsag kb mindenki sz@rik a copyright-ra. Fel is raktam netre, nem szolt meg senki erte meg a CIA sem az FBI nem kopogtatott egyenlore :D
Amugy itt van a cucc
http://www.youtube.com/watch?v=TZ_3gmfRHEo
Szoval alapjaban igen, kello turelemmel (mert nem 2 perc idoziteni) de lehet minden zenehez lyrics-et csinalni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!