Mi a véleményetek az új Paramore-albumról?
Nekem nagy szívfájdalmam ez a hatalmas változás. Szeretem őket, rajtuk nőttem fel, meg eddig minden hülyeségüket elnéztem, de most egy kicsit csalódott vagyok, hogy a Part II-n kívül nemigen van más hallgatható dal. http://www.youtube.com/watch?v=45Xzgma4LMk
Hova lett az a régi, egyedi hangzás? Nagyon rossz azt látni, hogy kezdenek beállni a tucatzenészek közé, akik ugyanolyan zenét játszanak. Állítólag jövőre jön az ötödik album (nincs egy kicsit elkapkodva?), amihez pár dalt már fel is vettek (a számok, amik nem kerültek fel a most megjelent korongra). Hayley külseje is iszonyatosan megváltozott. Hova lett a vadóc héjli? Nekem nem bejövős ez a bohócöltözködés. :( Remélem ez csak egy kis kitérő volt, hogy kipróbálják magukat valami másban is, de nagyon szeretném, ha visszakapnám a régi bandát. Nem arról van szó, hogy akkor most jöjjenek vissza a Farro-tesók, mert a Monster című dallal bebizonyították, hogy nélkülük is megy, de a Transformes-es betétdal után semmi maradandót nem alkottak szerintem. http://www.youtube.com/watch?v=PoTEnaAI9Fo
Ez a "felnőttünk" szöveget pedig iszonyatosan röhejes az ő szájukból hallani, mert se a viselkedésük, se az új lemez nem tükrözi ezt.
aki jó szöveget tud írni, az az Ákos, meg a Kowalsky, aki jó zenét csinál az a Nightwish (régi), Sonata arctica, Evanescence (régi), Apocalyptica (még ha feldolgozás is és ének nélküli, szöveg nélküli), Metallica aki igazán tehetséges az az Igor Brezsnyev vagy mi a neve, ő nem csak a kíséretet gitározza hanem az ének dallamot is, plusz még üti hozzá az ütemet is és dudorászik énekel,
szal más a gitár solo, meg más ha az ének dallamot játszák egy hangszeren.....és ha valakinek abszolút hallása van és improvizálni is tud mint Lajko Felix
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!