Hogy lehet ezt megcsinálni?
Szóval gitározásról van szó, és már nagyon fúrja az oldalam, hogy sehogy sem tudom megoldani rendesen azt, amikor egy számban üres E hangot pengetnek, mert ugye az nem olyan, hogy felengedem gyorsan, és akkor szünet lesz a pengetések között, hanem azt le kéne fogni, v nem tudom, de azt sem lehet, mert ha nem legalább 2 ujjal fogom le az alsó E -t, akkor tovább "nyüszít" nekem..
Szóval röviden, például egy Metallica- Master of Puppets elejét hogy játsszak el úgy, hogy ténylegesen úgy is hangozzon?
Ezen kívül nekem túl erőteljes az alsó E-m, főleg a többihez képest, de a legtöbb számban pont hogy olyan, mintha csak basszusgitár szólna, közben a tabokban meg szólógitár alsó E -t pengetnek. Már próbáltam letekerni teljesen az erősítőn a mély hangokat, de semmi..
Help
Palm muting(tenyérrel nemitas):
http://www.youtube.com/watch?v=LUcMTRR9meQ&feature=youtube_g..
Na az a helyzet, hogy próbálgattam a videóban mutatottak szerint, de nagyon nem esik kézre a pengetés. Normális módon nem tudom fogni a pengetőt, mert akkor hozzáér a tenyerem a húrokhoz, tehát ha a "palm" -omat teszem rá, akkor nem tudom úgy kitekerni a kezemet, hogy tudjak mellette rendesen pengetni is :S
Esetleg valami tanács?
Vagy ez olyan, hogy addig gyakorlod amíg nem szokod meg?
Pedig nem nagy cucc.
Így kéne lennie a kezednek:
Csak a hur és a hurlab találkozásánál rakd le.Nem nehéz ha jól csinálod :)
Hát igen, eddig oké, csak pengetni nem tudok :D
Így kb pont 90 fokkal kéne más irányba tartanom a csuklómat ahhoz képest, ahogy én szoktam pengetni, ráadásul még nem is mozgathatom..
Majd próbálgatom még azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!