Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megérné, és így lehetne...

Megérné, és így lehetne belőlem valami?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék regényt írni de egészen kicsi korom óta közel áll hozzám a zene. Amikor olyan érzelmi állapotban vagyok szoktam írni dalszövegeket. Jovőre elkezdek tanulni gitározni és talán majd tudom a szövegeim kísérni gitárral. Már csak a hangommal van baj... Annyira nem rémes csak amikor sokáig éneklek akkor olyan rekedtes a hangom(lehet csak azért mert mutálok?) de ha jól gitároznék dalszöveg van és ha járnék énektanárhoz akkor esetleg lehet valaki belőlem zenei téren? Vannak példaképeim de tudom soha nem lesz fele olyan sikerem sem.

2013. ápr. 19. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
ez még kevés, dalszöveget írni bárki tud. gitározni olyan szinten, amennyire az ilyen átlag könnyűzenei dalok megkívánják, bárki tud. jó hangja is sok embernek van, az sem lendítene túl sokat előre rajtad, de ha alapból nem megy az éneklés, az nagy hátrány, de ha ezzel akarsz foglalkozni, ahhoz kapcsolatok kellenek, esetleg valamilyen elragadó különleges személyiség, rengeteg seggnyalás, meg egy nagy rakás szerencse.
2013. ápr. 19. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is hasonló problémákkal küzdök, dalokat írok, készen, szintivel, persze nem tanultam zongorázni, magamtól kezdtem el, hegedültem 5 évet, aztán abbahagytam. Szeretnék kezdeni valamit ezekkel a dolgokkal, mert ezek mellett még simán csak verseket, és könyvet vagy novellákat is írok. Sokszor úgy vagyok vele, hogy örülnék, ha nem lennék "tehetséges" - ahogy mások mondják - , mert akkor nem kellenne ezzel foglalkoznom. Ezek mellett ráadásul megélni sem lehet belőle. Szóval azt mondom, hogy ha van rendes munkád, és amellett komolyan foglalkozol ezzel, akkor lehetséges, hogy jutsz valamire. Egyébként sok éneklás után nekem is bereked a hangom, amivel nekem is gondom van. Tisztán éneklek, de nem tudom kifejezni vele az érzelmeimet - pedig lenne mit - , a szüleim felajánlották, hogy járatnak énektanárhoz, de nem akarom őket ezzel terhelni. MIndenesetre, egy énektanár rengeteget tud rajtad segíteni, és meglehet, hogy még több ihletet kapsz a dalszöveg írásra: )) 15/L
2013. ápr. 20. 19:43
 3/5 A kérdező kommentje:
de én csak 14 éves vagyok és xsak akkor tudok jó dalazövegeket írni, ha nagyon mély érzelmi állapotban vagyok.
2013. ápr. 20. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:
olyat meg bárki tud. hagyd meg ezt a szokásod, írogass nyugodtan, de ne úgy tervezd az életed, hogy te ezzel fogsz foglalkozni, tanulj valami értelmeset is, aztán ha mázlid van, ez is össze jöhet, de az esély nem nagy rá (nem miattad, ilyen a szakma)
2013. ápr. 20. 22:32
 5/5 A kérdező kommentje:
tudom nem valami atom zsillett de azért nem bárki.
2013. ápr. 20. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!