Sehogy. Vannak ilyen toplistás oldalak, de azokat a zenéket vagy ismerem, vagy nem tetszenek, ritkán találok olyan zenét, ami tényleg megtetszik.
Általában Youtube-on hallgatok valamit, aztán jobb oldalt nézem a hasonló videókat, így előbb-utóbb eljutok pár zenéig, ami talán megtetszik.
Régen elvesztem a youtube ajánlott videói közt,de ma már szinte csak olyanokat dob ki amiket hallgatok. Jango-n szoktam még hallgatni zenét, ha megadsz egy énekest vagy bandát akkor játssza az ő zenéit és hasonló stílusúakat. (sajnos ezt is telepakolták hirdetésekkel, így pár számonként megáll a hülyesége miatt)
[link] vagy még itt, megadsz kategóriákat,hangulatot,műfajt és kiad lejátszási listákat :)
Na meg megszoktam kérni az ismerősöket,hogy ajánljanak valamit, a toplistás dalok nemigazán a kedvenceim.
Emellett fanvideókból is gyűjtök dalokat, amik kedvenc filmekhez vagy sorozatokhoz készültek :) Na meg néha letöltök fanmixeket anélkül,hogy megnézném milyen számok vannak benne, a fele általában marad is :)
megveszek egy lemezt, megnézem ki játszik rajta, megkeresem a többi projektjét. vagy már tanultam róla. vagy küldi egy ismerősöm.
a youtube-on, rádióban nem szabad szörfölgetni, mert csak az unásig ismételt gagyipopok, gagyirockok, gagyielectro-k mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!