Miért tartja mindenki Liam-et a bandavezérnek a One Directionból?
Figyelt kérdés
Csak nemrég kezdett el érdekelni a banda, elég sok videót láttam, olvastam róluk cikkeket meg minden félét, továbbá rajongói véleményeket is, és nagyon sok helyen ezt hallottam/olvastam. Én viszont nem vettem észre, hogy bárki is "vezér" lenne. :D2013. ápr. 18. 18:53
1/8 anonim válasza:
Talán azért, mert neki, már mielőtt bekerült volna a bandába, volt tapasztalata, ő már egyszer bekerült az ottani x-faktorba, és talán azért is, mert (bár nem ő a leghelyesebb) de neki van a legjobb hangja.
2/8 A kérdező kommentje:
értem, hát végülis igaz.:)
nekem ő tűnik amúgy a legérettebbnek, nem tudom miért.:)
2013. ápr. 19. 21:11
3/8 anonim válasza:
Szia. Ha bármi kérdésed lenne nyugodtan írj nekem:D. Már egy éve Directioner vagyok. Amúgy Harry-t tarták vezérnek mivel neki van a legtöbb követője,ő a legnépszerűbb neki van a legtöbb szólója. A fiúk az xfaktor alatt viszont Louis-t tartották vezetőnek :D. Ha van még kérdés szólj.
4/8 A kérdező kommentje:
aha, érdekes :DD amúgy köszi:))
2013. ápr. 24. 00:08
5/8 anonim válasza:
Directionerek mondhatom... a One Direction-be nincs vezér mindenki egyenrangú!
6/8 A kérdező kommentje:
én személy szerint nem mondanám magam Directionernek. :) csak sok helyen olvastam ilyesmiket, ezért kérdeztem meg.
2013. ápr. 24. 16:02
7/8 anonim válasza:
Nem hiszem hogy van a One Direction-ben " vezér", mert túl cukik ahhoz, hogy különbséget tegyenek egymás között!!
Egyébként nekem Liam a kedvencem, mert neki van a legszebb hangja, ő a leghelyesebb, legaranyosabb...de persze mind nagyon tehetséges, helyes, ari, cuki.. *.*
8/8 A kérdező kommentje:
inkább egyformán tehetségesek, nem?:D az ilyen nem cukiságban mérendő. :) szerintem.:)
2013. ápr. 27. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!