Vannak itt még rajtam kívül Mejibray fanok?
Figyelt kérdés
és ha igen akkor ki a kedvenc tagotok és melyik a kedv. dalotok tőlük? ^^ Én imádom őket :P2013. ápr. 17. 15:54
1/19 anonim válasza:
Tsuzuku,Sadisgate,Die Kusse. :3
2/19 anonim válasza:
Szeretem őket, de nem nevezném magam "fannak". Nem ismerem a tagokat annyira, hogy "kedvencem" legyen. A kedvenc számom tőlük talán a Kore wo izon to yobu nara és a Baby crossing, de az újakat még nem hallottam :)
3/19 A kérdező kommentje:
Sztem érdemes meghallgatni az újabb számokat mivel sztem eszméletlen jók :D És köszönöm h válaszoltatok!! :)
2013. ápr. 18. 15:26
4/19 anonim válasza:
Wááh, imádom őket *-* Kedvencem Koichi. Szőke herceg fehér lovon.. vagyis rózsaszín herceg ló nélkül. De még Metot is szeretem (két hétig fel voltam pörögve, mikor hallottam beszélni/énekelni). Kedvencem tőlük a Sliver, az Avalon, és az A Priori~~ ^^
5/19 A kérdező kommentje:
Hol hallottad Metot beszélni? *o*
2013. okt. 30. 13:57
6/19 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=9c5wRZFuNAk ebben a videóban, kb. 2:11-től kezdődik. Én először észre se vettem xD
7/19 A kérdező kommentje:
Ezt a vidit kb ezerszer láttam d még észre sem vettem! *-* Egyem meg de kis cuki! *w*
2013. okt. 31. 14:44
8/19 anonim válasza:
És még az Emily commentbe is megszólal. Énekel egy picit~ ^^
10/19 anonim válasza:
Én!:D mindenkit szeretek közülük, nem hallottam még az összes számukat, de eddig a kedvencem a die Kusse és az a priori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!