Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit szóltok a rock zenékhez?

Mit szóltok a rock zenékhez?

Figyelt kérdés
AC/DC, Guns N Roses, Z Z Top ütősebbekhez?:D
2009. szept. 23. 21:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szólni kell, hallgatni :):)
2009. szept. 23. 21:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Elég öm... Fura a kérdésed. :) Mit szóljak hozzá? Rocker vagyok. Guns-t speciel nagyon de nagyon nem szeretem. AC/DC jó, ZZ top meg :D Háhhá. :D

Lacuna Coil, Static X, Metallica, Creed, Foo Fighters, ezeket nagyon szeretem :) De van még sok :)

2009. szept. 23. 21:24
 3/16 anonim válasza:
100%
Szeretjük :)) 22/L
2009. szept. 23. 21:30
 4/16 anonim ***** válasza:
Guns N Roses!!!!IMÁDOM!!!!!Tankcsabda és minden rock zene ami még egy "kicsit" lájtos.
2009. szept. 23. 21:31
 5/16 A kérdező kommentje:
Nekem személyesen az ac/dc a legbejövősebb de jó mindegyik:D
2009. szept. 23. 21:35
 6/16 Thurston ***** válasza:

Tankcsabda basszus. Kész.

Pont ilyen szintű embereknek való. D:

Amúgy én az említett bandák egyikét sem szeretem. Nem rossz végülis egyik sem, de nagyon, NAGYON túl vannak értékelve, és én kevés dolgot utálok annyira, mint amikor valamit túlértékelnek.

2009. szept. 23. 22:19
 7/16 anonim ***** válasza:
A Foo Fighters pl. nem hiszem, hogy túl lenne értékelve, mint ahogy a Creed se éppen divatzenét játszik :)
2009. szept. 23. 22:45
 8/16 Thurston ***** válasza:

Nem neked szólt, hanem a kérdezőnek. A Foo Fighters viszont tényleg túl van értékelve, nagyon is. Semmit nem tettek le az asztalra. A korai cuccaik között voltak kellemes témák, de mára már totál tucat pop-rockot játszanak.

A Creed-re viszont tényleg nem tudom semmi rosszat mondani.

2009. szept. 23. 22:54
 9/16 A kérdező kommentje:
Creed jó kedvenc szám a My Sacrifice tőlük :D
2009. szept. 23. 23:01
 10/16 anonim ***** válasza:
A rockzene sztem arról (is) szól, h nem érdekel h mit szólnak hozzá. (am meg a FF mindig is minőségi számokat írt, én imádom).
2009. szept. 24. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!