Érdemes ilyen hanggal énektanárhoz járni? (hanganyag lejjebb)
Tudom-tudom, újabb sablon-kérdés. "Jó a hangom?" stb. Viszont muszáj megkérdeznem, akkor is, ha már fárasztó és szánalmas, előre is elnézést érte :P
Szóval, mint sok mindenkit, pici korom óta foglalkoztat az éneklés. Sajnos nem igazán volt hozzá hangterjedelmem, viszont az utóbbi időben azt vettem észre, hogy az idő múlásával azért sikerül egyre magasabb hangokat kiénekelnem(tudom,ez természetes)Tény, hogy nem vagyok egy Connie Talbot, akinek 6 éves korában már megmutatkozott az őstehetsége, ennek ellenére semmi sem tudott elhárítani az énektörekvéseimtől. Abban is biztos vagyok, hogy a potenciális negatív vélemények sem fognak letörni - csak ideiglenesen. Azt mondják, hallásom van, ez igaz is, viszont tisztán énekelnem magasabb régiókban nem mindig megy.
So-so, érdekes ezzel jövőre énektanárhoz mennem?
Ui.:Tisztában vagyok vele, hogy nem túl tiszták bizonyos részek és a refréneknél is bakiztam (eléggé megijedtem mert a bátyám betoppant), főleg az utolsó refr. felső hangja... Borzalmas... Azért csak őszintén ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!