Lentiekhez hasonló zenék?
"én vagyok a darkos csaj"
Sok 14 éves hallgat ilyeneket, egyáltalán nem vagy tőle "különc", vagy bármi ilyesmi. Most tényleg ennyire gy.ökerek? Főleg, hogy az ehhez hasonló "puncimetál" együttesek célközönsége alapból a tini korosztály... Most ők akarják megmondani, hogy milyen zenét hallgass, vagy mi?
Lényegre: szerintem amúgy ne számokat keress, hallgass albumokat. A BFMV-től a Poison-t ajánlanám. Az új album (Temper Temper) nagyon kaki lett, és a TT előtti se nagy szám, de az még hallgatható volt azért.
Az AA-nak ha jól tudom (márpedig jól tudom) 2 lemeze van eddig, nyáron jön a harmadik. Tőlük a második albumot ajánlanám a Reckless & Relentless-t, az jobb mint az első Scream Aim Fire (bár még mindig azt mondom, hogy ők abszolút nem érdemlik meg ezt a hírnevet)
De hogy akkor más bandák is legyenek: Adept, Memphis May Fire, Of Mice & Men, Hands Like Houses, Woe, Is Me. Most csak a jobbakat mondtam ebből a metalcore-emocore keverék stílusból.
Aztán még néhány jó banda, akik metalcore-t játszanak (csak ezek annyira nem az emocore dallamait használják): Parkway Drive, Bring Me the Horizon ( itt általában a magasabb, high pitched screameket használják), As I Lay Dying, Killswitch Engage, Northlane, Enter Shikari. Itt is valószínű hagytam ki jó bandákat, de ha majd eszembe jut még írok :).
Még írok bandákat.
A Day To Remember - metalcore és poppunk keverék, bár Jeremynek mélyebb hörgése van, de hátha tetszik, amúgy tiszta ének is van benne.
Touché Amoré - nem olyan ismertek, pedig jobban megérdemelnék a hírnevet, mint egyesek. Koncerten nagyon jók. :)
Suicide Silence - ebben már nem emlékszem milyen hörgés van, mert nem szoktam hallgatni, de lehet, hogy tetszene neked.
Falling In Reverse
Throw The Fight
Architects
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!