Miért vannak ilyen sokan elájulva a Black Sabbath-tól és Ozzy Osbourne-tól?
Figyelt kérdés
Nos , szerintem nem nagy szám a Black Sabbath pláne nem mai szemmel nézve, Ozzy-nak meg eleve semmi hangja nincsen.
Akkor ?
2013. ápr. 13. 15:48
11/13 anonim válasza:
Régen ez még újnak számított mára már elkopott, és tényleg nem tűnik nagy számnak
12/13 anonim válasza:
Mert Ozzy egy szeretnivaló idióta :D És szerintem isgen is jó a BS
13/13 anonim válasza:
Személy szerint imádom a Sabbathot.. hogy miért? Egyszerűen olyat vittek véghez, amit szinte lehetetlen. Mondhatjuk, hogy a halál szélén álltak. Olyan sok szerencsének köszönhetik azt, hogy egyáltalán megélték a '70-es éveket... hogy csak na! Ozzy egy őrült, szerethető figura. Azt, hogy nincs , és nem is volt hangja , nem nagyon mondanám. Az 1970-es években szerintem igen is volt hangja. Elég csak végignézni ezt a koncertet: https://www.youtube.com/watch?v=clySTJtd81c .. mellesleg , igen , ő belőle is kifutott a jó énekhang. Amilyen hangja volt , olyan szar lett. Nem csoda, hisz tele szívta magát Kokainnal, megivott több tonnányi piát, tele szívta a tüdejét fűvel, Marihuanaval , meg cigivel .. és egyszer lenyelte az ampulláját. Ráadásul olyan rohadt erős szervezete van, hogy 6x gyorsabban fogyasztja- és bomlasztja fel az ételt / italt / piát / drogokat a szervezete. Ha nem lett volna olyan sok szerencséjük annak idjeén , akkor most nem lenne se a Metallica, se az AC/DC , se a Slipknot, se semmi ... nem lenne ilyen műfaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!