Milyen zenét hallgattok ha rossz kedvetek van?
Figyelt kérdés
cím és link is jöhet2009. szept. 22. 22:02
1/9 anonim válasza:
Én olyankor bluest hallgatok, pl. Deák Bill-t, Hobót...
2/9 anonim válasza:
Vagy még ilyeneket:
Az első 45 mp nagyon lightos, de utána beindul nagyon, és ugyanúgy jön vissza a jókedvem! Főként éjszaka az országúton...
-első voltam megint-
3/9 anonim válasza:
Sztem kezd a reggelt ha teheted a Danubius rádió Reggeli Pirítósával, és ha csak rossz kedved lesz, eszedbe fog jutni mit összehordtak a rádióba! Biztosra veszem, azon veszed magad észre, hogy mosolyogsz:) Nem kell ehhez zene..
4/9 anonim válasza:
A mélabú fenntertásához meg ajánlhatom ezt:
5/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Old School Gangsta' Rap-et. Felteszem a nagy fejhallgatót, tuti h. pörgős jó kedvem lesz.
Ha szomorú vagyok, akkor reggae-t!
9/9 anonim válasza:
Emeli Sande - Read All Abot It, Pt.|||
Oasis - Wonderwall
Regina Spektor - Samson
Tudom elég gagyi számok de én mindig ezeket hallgatom ha rossz kedvem van. És nekem beválnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!