Ki az aki szereti a Slipknot-ot? Es aki szereti az miert
kedvelte meg oket?
Figyelt kérdés
en szeretem oket, de csak mostanaban ismertem meg a bandat. Bocs ha kicsit hulye kerdes. tudom hogy van mar egy hasonlo kerdes, de azt telekaromkodtak a trollok.
Én pl bírom őket. Nem tartozik a kedvenc bandáim közé, da amikor olyan a hangulatom szívesen hallgatom őket.
És arra, hogy miért szeretem nincs jó válasz.
Például miért szeretem a pacalt? Mert SZERINTEM finom, és számomra tök jó kaja, még ha mások utálják is. Slipknottal is így vagyok.
Tegernako
2013. ápr. 10. 14:05
2/10 anonim válasza:
Én szeretem!Általában régi klasszikusokat hallgatok (Pantera,AC/DC,Black Sabbath,Slayer,Megadeth,Iron Maiden...stb) ,vagy death metalt (Cannibal Corpse,Obituary,Death,Morbid Angel,Six Feet Under,Aborted...stb) ,de bennük megfogott ,hogy a zenéjük nem sorolható be semmilyen műfajba ,valami újat alkottak , és tetszenek még a szimbolikus szövegeik is.(pl.:a People=shit elsőre erőszakosnak hangzik ,pedig valójában a fájdalmukat öntötték bele ,ugyanis ekkor mindenki kritizálta őket)
2013. ápr. 10. 15:08
3/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. :D Nem tudom, miért kedveltem meg őket, első hallásra szokatlan volt, de nagyon megtetszett, ők lettek az egyik kedvenceim. Meg akkoriban mikor meghallgattam őket, elég depressziós voltam (már évek óta, nem láttam értelmét az életnek... de ez hosszú), és sokat segített a zenéjük. Lett kire felnéznem, lett valami ami lefoglalt... :) Mondhatnánk akár azt is, hogy "megmentették az életem", még ha nem is tudják, ki vagyok... :D
2013. ápr. 10. 15:57
4/10 anonim válasza:
*sokat segített a zenéjük/mondanivalójuk
2013. ápr. 10. 15:59
5/10 anonim válasza:
Nagyon szeretem őket :) Hogy miért? Ahogy már előttem írták, egyedit alkottak. Én annyit tennék még hozzá, hogy Coreynak k*rvajó hangja van :D
De tényleg mindenre tudnak valamit, akármilyen hangulatom van. Felhúztak? Akkor ott a People=Shit. Kicsit bánkódós hangulatom van? Snuff vagy Vermillion pt. 2. stb... Szóval mindig megtalálom a zenéjükben azt amire épp szükségem van.
Ja és igen, a szövegeik is nagyon jók. Mondjuk a Duality vagy a Dead Memories, vagy akármelyik másik számuk :)
2013. ápr. 10. 16:54
6/10 anonim válasza:
Rég óta ismerem, de csak egy éve szerettem meg őket igazán. Anno inkább az új számaikat hallgattam csak, pedig az első két albumuk a legjobb utólag visszagondolva. Azok amolyan eldobomazagyam érzést hoznak ki belőlem, jó értelemben persze. Annyi minden van belesűrítve egy-egy számba, hogy csak nah. No meg nem gyenge a stílusuk sem, azelőtt soha senki mástól nem láttam-hallottam olyat, mint tőlük, legyen szó stúdiófelvételről vagy koncertről.
A fentebb említett Peple=Sh*t-re pont olyan hangulatban találtam rá, hogy nagyon rám illett, onnantól pedig nagyon megszerettem őket.
2013. ápr. 10. 21:19
7/10 anonim válasza:
Én szeretem oket de csak par szamukat hallgatom. Az szerintem veluk a gond hogy folyton ilyen zuzos metalt jatszanak pedig a kicsit lassabb szamaik jobbak es szerintem sokkal jobban allna nekik ha inkabb ilyen snuff-fele zeneket jatszananak es ha cory kicsit tobbet enekelne kiabalas helyett. Legalabbis en igy gondolom.
2013. okt. 2. 17:43
8/10 anonim válasza:
Mert nagyon sokat jelentenek nekem!
Ők tanítottak meg arra,hogy ne foglalkozzak mások veleményével,álljak ki magamért...
Mindig megtalálom benne amit érzek:
-ha ideges vagyok akkor People=Shit
-vidám számuk nagyon nincs xD
-ha olyan depis hangulatom van akkor pl. Diluted
Megtalalálom benne az érzéseimet...
Maradandó és egyedi amit alkottak,olyan dolgot,amit az ilyen 2 évre feltűnő divatlangyik sosem fognak elérni!
2013. okt. 21. 23:10
9/10 anonim válasza:
Egy srác mutatta oket, megláttam a bandát, tudtam hogy meg hosszú jövő áll előttünk, lol. Imadom oket amúgy
2016. aug. 30. 09:28
10/10 anonim válasza:
Nekem ők A banda. rengeteg metál zenét hallgatok évek óta ( 16 vagyok) de ők teljesen különböznek mindentől. amikor depressziós voltam ők segítettek át rajta. Corey lett a példaképem. a stílusa miatt. a múltja miatt mindenért. aztán jött egy jobb időszaka az életemnek. és utána megint mély zuhanás. olyan szinten voltam hogyha a volt után nem leszek jobban akkor megölöm magam. jobban nem lettem de annyira maggot-nak érezhettem magam mint soha. azt veszem észre hogy már nem basznak föl úgy a mindennapi szarságok. mert engem elhagyott életem szereleme... Corey-t megerőszakolták... én 4-5 év múlva egyetemen leszek... ő hajléktalan volt. és mégis egy csodálatosan energikus ember lett. és a slipknot ösztönöz arra hogy alapítsak egy bandát és üvöltsem ki magamból a szart. szóval ja a slipknot több mint zene... egyébként zeneileg pl a slayer jobb náluk és a metálra gyakorolt hatása is nagyobb de a slipknot az A SLIPKNOT. ez több mint zene. nevezhetném spirituális élménynek is de nem biztos hogy az a jó szó. és jó megint szembesülni vele hogy nem vagyok egyedül a világban... WE ARE THE PULSE OF THE MAGGOTS!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!