Ki szereti a KoRnt? Mióta? Mi volt az első szám amit hallottál tőlük? Mit gondolsz a legutóbbi albumukról?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 17:57
11/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Zöld:D
Egy haverom is Skrilex miatt ismeri őket, de majd mutatok neki több számot is. :D
Amúgy mindenki sír, hogy a KoRn dubstepes lett, de ez még közel sem biztos, kísérletezni lehet ilyenekkel... Kíváncsian várom a következő albumot.
2013. ápr. 12. 17:56
12/21 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 16. 21:09
13/21 anonim válasza:
10 évesen XD akkor nem törődtem vele, most ez a kedvenc bandám <3 a kiss volt az első szám, aztán fokozatosan.... World up, Love song stb. Az új album nekem tetszik, kivéve egy számot.. De am élek-halok a KoRn-ért, nem tudnám nélkülük elképzelni a reggeleimet :) <3
14/21 anonim válasza:
13 éves korom óta szeretem őket. Az első szám azt hiszem a World Up volt, de nem hallgattam végig... Az elős szám amit végighallgattam az a Narcissistic Cannibal volt. Utána pedig a Counting on me. Hát az új album nem a szívem csücske, beavallom a Follow The Leader és az Issues a kedvenc albumom. :)) Egyébként már elkészült az új albumuk, ami augusztus-szeptemberben jelenik meg :DDD
15/21 A kérdező kommentje:
Kösz nektek is. :D
Ja, azóta megtudtam információkat a következő albumukról. Maradnak ennél az elektronikus vonalnál... :S És Fieldy is kilép. :( Hát, érdekes lesz
2013. ápr. 19. 20:52
16/21 A kérdező kommentje:
Jajj istenem XD de hülye vagyok. Amit előbb írtam, az egy április 1-i tréfa volt, csak nem néztem dátumot... Hát én kész vagyok :D De másrészt megnyugodtam
2013. ápr. 20. 00:29
17/21 anonim válasza:
Én is beparáztam, de semmi baj :D
Amúgy meg, ha jól tudom JD kísérletezett az új hangszerével (laptop) a PoT-ra. Remélem, visszatérnek az eredeti vonalhoz.
18/21 A kérdező kommentje:
Hát azt én is nagyon remélem
2013. máj. 7. 00:02
19/21 anonim válasza:
közelebbről 2011 óta.a freak on a leash fogott meg.azt hittem hogy ez az első korn amit életemben hallok,de amint meghallottam a yall want a single-t beugrott hogy valamikor a múltban (olyan 2005-6 körül) már hallottam ezt a számot,de nem tudtam se a címét,se az előadót :D korn 4ever!
20/21 Userr666 válasza:
4 éves lehettem mikor a tvben megláttam egy klippjüket.13 éves koromban meghallgattam tőlük a freak on a leash megnéztem a klippet és ismerős volt valahonnan hát bakker az volt az a klipp.Azóta szeretem a KoRnt.Most 14 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!