Seres Timon kérdése:
Az Angel Beats nevű animének a My Song nevű dalát, hogy lehet elgitározni?
Figyelt kérdés
Kezdő gitáros vagyok. Találtam egy oldalt ahol fent van, de ha a szerint csinálom, akkor nem hangzik jó, sőt nincs is nagyon köze ahhoz a zenéhez. :(2013. ápr. 6. 20:29
1/2 hunbula 

válasza:

Erről van szó esetleg? [link]
Szerintem keress youtube-on videót arról, hogy valaki elgitározza (cover), mert nagyon fontos hogy például hogyan pengeted, ha nehéz magadtól rájönni, akkor sokat segíthet.
Ha meg nagyonkezdő vagy, akkor lehet hogy egy egyszerűbb számmal nagyobb sikerélményed lenne. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Már youtiben találtam is egy olyat, de mivel tényleg kezdő vagyok nem bírom eljátszani. Szerencsére egy távoli ismerődöm segít a gitározásban, vagyis ő majd valamikor ezt is megmutatja :) Amúgy köszönöm a válaszodat.
2013. ápr. 8. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!