Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretnék énekes lenni mit...

Szeretnék énekes lenni mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és most kezdtem el komolyabban foglalkozni az énekléssel. Nagyon szeretnék énekes lenni de nem tudom hogyan, s mint kezdjek hozzá. Énektanárhoz járok, de szeretnék kicsit előrébb is lépni. Ötleteket várok. Negatív kommentek nem érdekelnek, feleslegesen pazarolnád az időd!
2013. ápr. 5. 15:58
 1/10 anonim ***** válasza:
fejleszd magad szerintem, aztán ha jól megy --------> tehetségkutató:):)
2013. ápr. 5. 16:10
 2/10 anonim ***** válasza:
előző vagyok, vagy nemtom, netre pakolhatnál ki egyelőre gondoltam cover-eket, és hátha felfedez valaki:D:D
2013. ápr. 5. 16:11
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.:) Probálkoztam azzal hogy tegnap előtt feltettem egy videó-t youtube-ra. Igaz nem túl jó minőség, de hátha érne valamit, csak hogy őszinte véleményeket kapjak.:)
2013. ápr. 5. 16:12
 4/10 anonim ***** válasza:
*mondjuk sajátot is rakhatsz ki, de nemtom:$
2013. ápr. 5. 16:12
 5/10 A kérdező kommentje:
saját dalom még nincs..:) de a közel jövőben nagyon szeretnék sajátot is.:) amúgy ez mobillal lett rögzítve mert még nem érkezett meg a normál mikrofonom stb... de azért.. https://www.youtube.com/watch?v=wduJ3J3fDQE :) szívesen fogadnám a véleményed.:) ez tényleg nincs agyon javítva, effektelve stb..:)
2013. ápr. 5. 16:14
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
nem rossz szerintem, + kellemes a hangszíned:)
2013. ápr. 5. 16:18
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)) majd lesz még, profibb is mert ahova énekelni járok holnap lesz egy kis hangverseny szerű koncert ahol 2 musical részletet fogok énekelni és profi felvételként megkapom CD-n.:) Az már nem telefonnal lesz rögzítve.:)
2013. ápr. 5. 16:24
 8/10 anonim ***** válasza:
45%

hát, ez...hamis.

van még mit fejlődnöd, de nagyon helyes, hogy jársz tanárhoz. a tehetségkutatókat meg kerüld amíg tudod, ha nincs más lehetőség, majd 8-10év múlva utolsó lehetőségként próbálj meg a médiában szerepelni, de ott sokkal inkább kihasználnak, mint hogy segítsenek

2013. ápr. 5. 17:04
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
Az hagyján hogy hamis, de nagyon gyenge, semmi extra nincs a hangodban. Illetve az hogy telefonon vagy akármin bekapcsolod a zenét/dallamot attól még ez NEM ACOUSTIC COVER, szimplám csak egy rá éneklés, látom a másik videónál már kijavítottad szimplán cover-re. Ott valamivel tisztábban, érthetőbben hallani, ahhoz is csak annyit tudok hozzá fűzni hogy semmi extra, gyakorolj még, illetve az angol kiejtésen még csiszolj egy keveset.
2013. ápr. 5. 18:13
 10/10 anonim válasza:
100%
szia én éppen lány bandát szeretnék:) énis imádok énekelni.. mit szolnál ha te is tagja lennél?
2015. dec. 29. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!