Annyeong, Bigbang fanok! Melyik szám volt az első amit hallottatok tőlük, és ki a kedvenc?
Figyelt kérdés
Előre is köszi!2013. ápr. 5. 15:13
11/14 anonim válasza:
Fantastic Baby, amit csak is a nézettség miatt néztem meg még anno, a látványvilága már úgy ahogy kiverte nálam a biztosítékot, a zenéről nem is beszélve. xDD GD-re azt hittem, hogy egy fiús hangú csaj, ami, hogy is mondjam... megrémisztett és azonnal nyomtam tovább a következő zenére. x"DDD Aztán most, 2016-ra úgy rávagyok állva erre az együttesre, mint a cövek. xDD :3 Az idő múlásával minden változik, ez alól az ember sem kivétel, szóval én sem. xD Kedvencem SeungRi <3 <3, és a kezdeti nehézségek ellenére is másik nagy szerelmem G-Dragon, aztán Young Bae... :3 És így tovább... ^^ Mindegyiknek elragadó személyisége van, nincs olyan akit ne szeretnék. <3
12/14 anonim válasza:
lehet,hogy már 3 éves kérdés de mindegy:D
első szám:tonight
kedvenc:GD&T.O.P
13/14 Egy Lány :D válasza:
Első szám: Bang Bang vagy Fantastic Baby, nem emlékszem pontosan.
Kedvenc: 1.T.O.P💖
2.Daesung és Taeyang.😍
3.GD
4.Seungri
Nálam ez a sorrend van, bár Taeyang és Daesung csak azért második és nem első, mert hát na, TOP az UB-m.😂😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!