Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnátok nekem régi rock...

Zsazsiii kérdése:

Tudnátok nekem régi rock előadókat, illetve kedvenc felvételek címét megadni?

Figyelt kérdés
Nagyon rákaptam a témára, de elég tájékozatlannak érzem magam.. Persze az alapműveltségem megvan, pl led zeppelin, iron maiden, deep purple, guns'n'roses.. De jöhet akármi. Leköteleznétek :)

2013. ápr. 4. 19:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Minden,ami Aerosmith,(pl. Living on the edge), Lenny Kravitz -ezek így elsőre,aztán jöhet a 2. lecke.:-D Ezeket nem lehet nem szeretni.
2013. aug. 5. 01:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Dio

Rainbow (ez Ritchie Blackmore zenekara aki ugye a DP volt gitárosa, ebbe is énekelt Dio)

Black Sabbath

Helloween

Scorpions

2014. jan. 9. 18:58
 13/14 anonim ***** válasza:

#2: "mivel akomcsi rendszerben nehéz dolga volt a rock zenekaroknak csak 1980 ban adták ki az első lemezüket "

1980-ban még rendesen "komcsi" (sic!) rendszer volt, és az "ős" Edda többi (talán legkratívabb) lemezei is abban jelentek meg.

2022. márc. 16. 20:01
 14/14 anonim ***** válasza:

#5: "Have You Ever Seen The Rain"

Eredetileg a Creedence Clearwater Revival száma.

2022. márc. 16. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!