Miért tetszik mindenkinek a harlem sheak?
Figyelt kérdés
sztem zeneileg 0.2013. ápr. 4. 15:30
1/4 anonim válasza:
a nép butul. a baromságokat szeretik. lásd: Gangnam Style, éjjel-nappal bp, való világ, és a harlem shake. szerintem is oltári hülyeség az egész!ezekre a szarokra csak ezt mondom:
are you fucking kidding me?!
2/4 anonim válasza:
Mi az, hogy „mindenkinek”? Miért kell az emberek zömének „általánosítania”?
Egészen mostanáig még csak hallani se hallottam róla, de úgy érzem nem vesztettem vele semmit. Ez egy ganéj úgy, ahogy van.
Az első válaszolóval egyetértek, sajnos az emberek zöme buta, és az ilyen igénytelenségekre vevőek.
Aki nem vevő az e fajta alpáriságra az nem nézi/hallgatja. Én például közel 1 éve nem nézek tévét, mert szomorúnak tartom azt a féle népbutítást, amit a média csinál. A többség meg megeszi azt, amit eléjük tesznek.
3/4 anonim válasza:
A Harlem Shake szerintem nagyon jó pofa:D összehozza az embereket és szórakoznak egyet. Lehet fura hogy csak úgy "dobálják magukat" meg vergődnek xD de én komolyan hatalmasakat szoktam derülni rajta :D:D egyszer én is kipróbálnám!
4/4 anonim válasza:
új divat ezeknek az embereknek: do the stairway falling
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!