Melyik szájharmónikát vegyem meg?
1. Suzuki easy rider EZR 20C (hangnem C, 2500 Forint)
2. Suzuki folkmaster (választhato hangnem C,D,E,F,G,A,Bb, 3500 Ft)
többet nem költenék, ha van még más tipus amit ajánlotok az is jo csak eddig ezeket találtam
Mit jelent ez a hangnem mi a különbség például a C és a Bb között , nagyon más a hangzása ? az olcsóbbnál csak C van az lenne akkor a sztandard ? mert akkor az jo nekem
totál kezdőként gyakorolnék kaptam ezt a könyvet Herfli Suli Szájharmónika iskola kezdőknek ezzel tanulnám az alapokat
Elsőnek szerintem vegyél C-set. Az az jelenti, hogy a hangjai sorban a C dúr skála hangjai
és C-s harmonikával nem nagyon tudsz olyan zenére játszani, ami D dúrban van.és Nem a hangzásban, hanem a hangolásban.
Az A-s az A dúr skála.
A C-s az C dúr skála.
Én nem rég kaptam egy Suzuki folkmastert, nagyon jól szól nincs vele semmi bajom, de ha kezdő vagy és gyerek akkor szerintem a Suzuki easy rider EZR 20C-vel könnyebben tanulnál, mert az külön gyerekeknek való.:)
Itt megtalálód mind a két szájharmonikát:azt hogy hogyan szól, meg hogy mit mond róla Pribojszki Mátyás...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!