Szerintetek ez érfelvágó zene?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=-EQ6eHeBrhM
kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan látjátok.
mi a véleményetek erről a zenéről? nagyon szomorúnak ,depisnek találjátok vagy épp ellenkezőleg , szép?
nekem nagyon tetszik benne a hegedű, szép és egyben nagyon lehúzó zene is:D .......
nem tudom eldönteni. ha szomorú vagyok mindenféleképp kerülöm ezt a zenét, ebben biztos vagyok:D
2013. ápr. 3. 18:11
1/7 anonim válasza:
mindenképpen szomorú.. nem biztos, hogy depis.. persze érfelvágó zenének is hívhatjuk. Egyébként gyönyörű.
2/7 anonim válasza:
Szomorú és szép, a kettő nem zárja ki egymást :D
3/7 anonim válasza:
Bár annyira azért nem szomorú, hogy egyszer kedvem támad felvágni az ereim, nem erre a zenére fogom tenni .(2. vagyok)
4/7 anonim válasza:
Akinek van valami lelki baja és meghallgatja ezt a zenét, szerintem annak a saját sérelmei jutnak majd eszébe, így lehet, hogy megteszi de ha van esze nem. (1.)
5/7 anonim válasza:
Szerintem szép, nem mondanám érfelvágósnak.
6/7 anonim válasza:
Ha az ilyen féle zenét szeretek akkor hallgasd ezt meg!
Tudom doom metál,de ez egy nagyon jól összerakott szomorú zene,engem mindig nagyapámra emlékeztet...
7/7 anonim válasza:
én nem szoktam ritmusra eret vágni xD szval nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!