Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik számot énekeljük...

Melyik számot énekeljük osztályprodukciónak? (Bóvebben lent)

Figyelt kérdés

Az iskolánkban minden májusban van egy amolyan "ki mit tud". Ez elég nagy rendezvénynek számít, mivel minden osztálynak kötelező jellegű, így rengeteg szülő jön, van külön színpad, hangosítással, világítással stb. A mi osztályunk úgy döntött, hogy idén is énekelünk.(tavaly a We will rock you-t adtuk elő)

A lényeg, hogy magyar dalt szeretnénk.Jó lenne cenzúrázandó részek nélküli :). Az osztályban ketten gitároznak, van dobos, vannak furulyások, fuvolások, zongorán én játszok, szóval a hangszerek rendben vannak. A tavalyi produkciót is hangszerrel kísértük, semmi magnóból szóló zene, ezt idèn is megtudnánk oldani.

Tudnátok adni dalötleteket?

Köszönöm szépen :) ( és bocsánat, ha rossz kategóriába írtam)

2013. ápr. 2. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Magna Cum Laude- Vidéki sanzon-hoz mit szólsz? Én az mindig is szívesen énekeltem volna osztállyal! :)
2013. ápr. 2. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:

punnany massif- élvezd (bár ehhez kellene egy rapper féle is,de rohadt jó lenne,főleg,hogy vannak furulyások)

vidéki sanzon is jó nagyon

republic- 67-es út,szállj el kismadár

ocho mocho-jó nekem

varga viktor-lehet zöld az ég,és lehet kék a fű

beatrice-azok a boldog szép napok

amúgy hanyadikos vagy?

2013. ápr. 2. 17:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) ezek nagyon jók:) amúgy hetedik osztályosok vagyunk.
2013. ápr. 2. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok:

ohh,én kilencedikes vagyok.A republic 67-es útont akkor jövőre énekeljétek el,hidd el,rohadtul fogtok rajta bőgni:)

2013. ápr. 2. 18:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor azt tartogatjuk jövőre :))) köszönöm a választ:)
2013. ápr. 2. 18:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!