Vannak olyan metálos boltok, ahonnan lehet online rendelni Metál együttesek pólóit?
De olyat,ahol a kevésbé ismertebb zenekarok pólóit is lehet,pl Cannibal Corpse.
Van ilyen?
Előre is köszönöm!
(google már nem a barátom,mert összevesztem vele,úgyhogy hanyagoljuk a "google a barátod" jellegű válaszokat.Köszönöm).
tőlük általában lehet rendelni,mivel még csak nemrég költöztek át új helyre erre várni kell(legalább is 28.-án még nem lehetett rendelni),de szerintem hamarosan megint lehet,rengeteg fajta ruha van,én már vásároltam tőlük,minőségben és árban is jók,azt sajnos nem tudom hogy mikortól lehet rendelni,de ha írsz nekik e-mailt akkor biztos mondanak valami pontosat
Köszönöm,de ahogy elnézem ott is inkább ezeknek az ismertebb zenekaroknak a pólóit lehet kapni...Slipknot,Motörhead,stb... és nagyon kezdem már unni,hogy az underground bandák pólóit sehol nem tudom beszerezni.
Azért köszönöm.
Jöhet még válasz,ha valaki tud ilyen boltot!
Próbáld meg a Cd-pincét. Náluk leadod a rendelést, és ha tudják amcsiból importálják a cuccot!
hát nem tudom mit értesz underground alatt, de a Cannibal Corpse sem az...
[link] ez egy debreceni bolt, de postáznak is. Elég tűrhetőek az árak, sőt néha vannak 50%-os akciók is a készletre
[link] na, itt aztán van választék és elég jó minőségű cuccok, de 5-6000 Ft egy póló, és ha nincs készleten kb 1 hónapot kell várni. Ez egyébként egy budapesti üzlet, a CD pince, de van házhoz szállítás futárral.
Köszönöm mindegyik választ,a rocknessben már találtam is :)
"hát nem tudom mit értesz underground alatt, de a Cannibal Corpse sem az... "
Úgy értettem,hogy nem divatos,nem "mainstream" zene,mint mondjuk a slipknot,disturbed,stb...tudtommal azokra használják az underground kifejezést,ami nem a nagyközönségnek szól,hanem egy bizonyos rétegnek. De ha tévedek,akkor elnézést persze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!