Szerinted melyik a legrosszabb, leggagyibb együttes?
Az én top 3-am
1. Insane Clown Posse (legrosszabb, leghomárabb, leghülyébb rap együttes a világon)
2. AC/DC (idegesítő, túlértékelt sz@r)
3. Guns'n'Roses (ugyanazért, mint az AC/DC)
Ebbe a kategóriába sorolom még a következőket: Metallica (főleg az új, de a régi sem annyira jó, SZERINTEM), Megadeth (még gyengébb, mint a Metallica), Anthrax (a Big 4 legrosszabb tagja), Slipknot (a mainstream koruk óta), bármelyik magyar együttes (Irigy Hónaljmirigy kivétel), Lordi, az összes popegyüttes, valamint a kis pózer bandák, pl. BFMV, BMTH, AA, PTV, BVB. (Szerintem ezekből mindenki rájön, kikre gondolok.)
Guilty pleasure-nek jó zenekarok: Misfits, Ghost.
Tudom, hogy a döntéseimmel nem fogok fanokat szerezni, de ez csak az én véleményem. Aki szereti a fent említett zenekarokat, hallgassa nyugodtan, nem szólok bele (persze csak amíg nem troll az illető, mert akkor kiutálom a világból).
Amúgy az egyik válaszoló, aki a RHCP-t, a Nickelbacket és a slipknotot is beleírta a válaszába, szinte teljesen egyetértek vele. Azok a pop hülyeségek tényleg gagyik, abban egyetértek vele. RHCP-t nem szeretem, de ez lehet, hogy csak azért van, mert nem ástam bele magam a diszkográfiájukba/dalaikba. Lehet, hogy egyszer tetszeni fog, bármi megtörténhet. Nickelback sz..ar, ebben 100%-ban egyetértek. Slipknot régen jó volt (1995-2004, nagyjából) azóta viszont zuhanórepülésben vannak, de nagyon, úgyhogy az ő kapcsukon is félig-meddig egyetértek.
A popszeméttel pedig egytől-egyig egyetértek.
Én a Kárpátiát utálom a legjobban, de a Queen, Nirvana, Green Day, Oasis és Red Hot Chili Peppers "zenekarokat" sem bírom.
Lehet nyugodtan lepontozgatni, ez csak az én véleményem.
Ja, és a Nickelback, illetve az ICP (Insane Clown Posse).
Ezeket kihagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!