Mi a baja a tinik többségének Taylor Swifttel?
Figyelt kérdés
Én imádom, szerintem nagyon jó hangja van meg szép is, de mióta járt Harryvel az 1D-ből azóta mindenki elkezdte utálni. Miért? Mit csinált? Baj ha szerelmes lett?2013. márc. 29. 13:22
1/6 anonim válasza:
Igen, az a baja az összes dájreksönernek (akik most jól le fognak pontozni), hogy Taylor össze mert jönni a kis Harrykéjükkel, akivel aztán szakítottak és most mittomén össze van törve a szíve meg szomorú, de tökmindegy, hogy Harry dobta Taylort, Tay akkor is egy büdös ringyó, mert Harryvel össze mert jönni, és hogy van egyáltalán ehhez pofája stb... Szóval, igen ezét utálják Taylort. (És én nem vallom magam Taylor fannak, de már engem is eléggé idegesít a sok utálkozó)
2/6 anonim válasza:
Én nem vagyok dájreksönör (vagy mi az :D) mégsem kedvelem Taylor-t. Csak nem szimpatikus és kész....de elférek vele egy bolygón.
3/6 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Plusz még annyi, hogy az emberek nem tudják elviselni, ha valaki szebb, sikeresebb, gazdagabb, mint ők, ezért kitalálnak mindenféle pletykákat, amik miatt aztán elmondhatják mindennek az adott hírességet. És hát Taylor esetében nehéz dolguk van, mivel nincsenek botrányai, így marad a gyűlölködés, aminek az okát ők sem igazán tudják megmagyarázni.
4/6 anonim válasza:
az előttem szólónak igaza van, sok ember csinálja ezt, de annyi celeb van akit szeretnek, és taylor nem közéjük tartozik. sok irigy ember van, de taylort a többség utálja. nekem is nagyon ellenszenves, olyan beképzelt kis krvának tünik, meg amit az exeivel csinál... szóval úgy képzeli hogy körülötte forog a világ és ezért nem szimpatikus legtöbbünknek
5/6 anonim válasza:
Azért szólók hozzá, hogy legyen egy kicsit más jellegű hozzászólás is. Én azért nem szeretem, mert ugyanolyan megcsinált sztár, mint ma sokan, a dalszövegei nem túl eredetiek. Márpedig nekem az fontos. A One Directionnek csak 1 dalát ismerem (vagy nem tudok róla, hogy többet ismerek), ezért nem mondhatjátok, hogy emiatt van.
Amúgy ez az irigykedős duma nagyon rossz. Én tökre nem vagyok rá irigy. Szerintem pl. nem olyan szép. Nem csúnya, nem azt mondom, de ha már irigy leszek valakire, akkor szebbet választok. Kicsit megátalkodott feje van, mint egy főgonosznak. :D :D
Az meg, hogy gazdagabb, meg sikeresebb? Miben? Én nem akarok énekes lenni. Az én területemen meg ő nem lenne jó.
6/6 Veru10 válasza:
Nekem semmi bajom sincs vele.
És nekem is a kedvenc énekesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!