Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek hogy tetszik az új...

Kinek hogy tetszik az új Scooter szám (Ti Sento)?

Figyelt kérdés
Szerintem marha jó lett! :)
2009. szept. 18. 16:57
 1/7 A kérdező kommentje:
Akit érdekel, itt meghallgathatja: [link]
2009. szept. 18. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
tuctuctuc, megnyúlik a nyakad, vigyázz!!
2009. szept. 18. 19:01
 3/7 A kérdező kommentje:
meghallgattad egyáltalán? Mert ez nem annyira tipikus tuctuctuc... Jó tanácsot nem kértem, kössz.
2009. szept. 19. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Különleges, mert női vokál még sosem volt ütemen. Eredeti olasz énekesnőt kértek fel, és a videóklip is nagyon igényes lett. Egyszóval: szuper. Persze idehaza majd nem nagyon hallunk felőle a rádiókból, tv-kből, mert itt ami nem house, az nem működik. Sajnos. De azért hátha... Reménykedem! Egyébként az előzetesen fellelhető részletek alapján az egész nagylemez szuper lesz. :) Október 2-án jelenik meg, Under The Radar, Over The Top címmel.
2009. szept. 24. 08:39
 5/7 anonim válasza:
100%
Hú az új dal a ti sento nagyon jó lett. eléggé house hangzása van, tehát nem a jump stílus megy tovább. Nagyon jól van felépítve, kicsit emlékeztet a régebbi divatos zenére. amúgy úgy tudom az új album is eléggé kemény lesz, legalább ez még van nekünk. Mert a magyar média tényleg igyekszik megfolytani ezt a stílust. Jellemző hogy a scooter múlt heti koncertjéről szinte alig akad bármilyen hír, marad az internet. Amúgy kiváncsi vaok mikor jönnek megint ide. Ja, és kiváncsi vagyok a ti sento remixekre. Nemtudom a maxi kapható e nálunk, szerintem nem. Scooter, newer stop the hardcore...
2009. okt. 1. 07:13
 6/7 anonim válasza:
100%

Nagyon király!!! És az új album is egészében! Örülök, hogy nem csak a jumpstyle-ra épül

Happy Hardcore!!!

2009. okt. 10. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Fogós, dallamos akárcsak a többi. Régi számaik pofon egyszerüek voltak, tipitkus csináljuk a hangulatot valami jókis zenére sztáyl, de mindig is megvolt az a minőségi szint, ami elvárható egy jó zenétől. Új klipp és számról nekem az az érzetem,hogy fejlődtek, érettebbek lettek, sokkal kidolgozottabb ,részletesebb számmal jöttek elő, már bonyolultabb téma mint egy Maria például. Szerintem jó hogy belenyomták az operaénekes macát is.
2011. ápr. 6. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!