Slash az ennyire cigifüggő volt (mert majdnem mindig cigi van a szájába), vagy csak ez egy amolyan "kellék"?
Figyelt kérdés
komolyan...xd :P2013. márc. 27. 00:27
1/13 A kérdező kommentje:
bocsánat nem kell oda a volt* szó :D xdd
2013. márc. 27. 00:29
2/13 anonim válasza:
Slash ugyanúgy egy termék, aminek van dizájnja, logója. A cigi jelen esetben egy dizájnelem. Profi marketingesek dolgoztak a cuccon.
3/13 anonim válasza:
Egy világ dőlt össze bennem. Flea, ne legyél ennyire szintetikus. Use your illusion! Slash is real! :-)
4/13 anonim válasza:
Slash 4 éve leszokott a dohányzásról :)
nyilván ott a hangsúly hogy LESZOKOTT, szóval nem kellék, hanem kőkemény láncdohányos volt..
5/13 anonim válasza:
és akármennyire láncdohányos, kibírta volna a színpadon cigi nélkül, max két dal közt lemegy cigizni, ha úgy akarja. nyilván alapból dohányzott, de ez egy kellék, mint ahogy kispálnál is, hogy cigivel a szájában gitározik, és én is rendszeresen megcsináltam, ahogy lementünk rágyújtottam, visszatapsnál meg már cigivel a számban mentem vissza. nem tudom miért, így alakult :D
6/13 anonim válasza:
Nem volt kellék!Egyértelműen dohányzott keményen!Még ma is dohányozna,ha az édesanyja nem tüdőrákban halt volna meg.
7/13 anonim válasza:
1) láncdohányos volt
2) valóban lett egy állandósult imidzse, aminek része volt a cilinder, a cigi (és talán a Johnny Walker is -ami szintén nem csupán "dizájnelem", hanem rendesen vedelte is), de ez nem egy kitalált, "csinált" dolog, hanem ő maga.
Ellentétben például Lana Del Rey-jel, akinek szintén van egy erős stílusa, de ez csupán egy kitalált, felépített, "mű" imázs, amelynek az a célja, hogy eladja magát.
Egyébként el lehet olvasni Slash önéletrajzát, abból kiderül, hogy nem az eszét játssza a megjelenésével, hanem ez Ő! :)
8/13 anonim válasza:
Így igaz!De a Johhny Walker nem is annyira...inkább a Jack Daniel's és a Gibson-Marshall párosítás...meg persze a cilinder és a cigaretta.
9/13 anonim válasza:
Akkor mégis mi?Megnézném,te hogy gitározol!
10/13 anonim válasza:
Jézus, és törölve lett a válaszom? :D Egyébként nem mondtam, hogy rossz gitáros, de nem a gitártudása tette naggyá, hanem az, hogy egy egyéniség és van karaktere. Tényleg nem rossz gitáros, de ezer millió gitárost fel tudok sorolni, akik minden tekintetben jobbak nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!