Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Slash az ennyire cigifüggő...

Slash az ennyire cigifüggő volt (mert majdnem mindig cigi van a szájába), vagy csak ez egy amolyan "kellék"?

Figyelt kérdés
komolyan...xd :P

2013. márc. 27. 00:27
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
bocsánat nem kell oda a volt* szó :D xdd
2013. márc. 27. 00:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Slash ugyanúgy egy termék, aminek van dizájnja, logója. A cigi jelen esetben egy dizájnelem. Profi marketingesek dolgoztak a cuccon.
2013. márc. 27. 01:39
 3/13 anonim ***** válasza:
Egy világ dőlt össze bennem. Flea, ne legyél ennyire szintetikus. Use your illusion! Slash is real! :-)
2013. márc. 27. 12:38
 4/13 anonim ***** válasza:

Slash 4 éve leszokott a dohányzásról :)

nyilván ott a hangsúly hogy LESZOKOTT, szóval nem kellék, hanem kőkemény láncdohányos volt..

2013. máj. 20. 02:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
és akármennyire láncdohányos, kibírta volna a színpadon cigi nélkül, max két dal közt lemegy cigizni, ha úgy akarja. nyilván alapból dohányzott, de ez egy kellék, mint ahogy kispálnál is, hogy cigivel a szájában gitározik, és én is rendszeresen megcsináltam, ahogy lementünk rágyújtottam, visszatapsnál meg már cigivel a számban mentem vissza. nem tudom miért, így alakult :D
2013. máj. 20. 10:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem volt kellék!Egyértelműen dohányzott keményen!Még ma is dohányozna,ha az édesanyja nem tüdőrákban halt volna meg.
2014. nov. 7. 20:53
 7/13 anonim ***** válasza:

1) láncdohányos volt

2) valóban lett egy állandósult imidzse, aminek része volt a cilinder, a cigi (és talán a Johnny Walker is -ami szintén nem csupán "dizájnelem", hanem rendesen vedelte is), de ez nem egy kitalált, "csinált" dolog, hanem ő maga.

Ellentétben például Lana Del Rey-jel, akinek szintén van egy erős stílusa, de ez csupán egy kitalált, felépített, "mű" imázs, amelynek az a célja, hogy eladja magát.

Egyébként el lehet olvasni Slash önéletrajzát, abból kiderül, hogy nem az eszét játssza a megjelenésével, hanem ez Ő! :)

2014. nov. 7. 21:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Így igaz!De a Johhny Walker nem is annyira...inkább a Jack Daniel's és a Gibson-Marshall párosítás...meg persze a cilinder és a cigaretta.
2014. nov. 7. 21:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor mégis mi?Megnézném,te hogy gitározol!
2014. nov. 8. 13:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Jézus, és törölve lett a válaszom? :D Egyébként nem mondtam, hogy rossz gitáros, de nem a gitártudása tette naggyá, hanem az, hogy egy egyéniség és van karaktere. Tényleg nem rossz gitáros, de ezer millió gitárost fel tudok sorolni, akik minden tekintetben jobbak nála.
2014. nov. 8. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!