A Nightcorenak mi a lényege?
Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni számokat, 2 sikerült is de csak annyi hogy lányos (animes) hangban különböznek az eredetitől. Nightcorehoz ennyi elég vagy kell bele valami trükközés is vagy egy kis remixelés?
(remélem ennyi elég mert így is jó lett szerintem a 2 szám, remixelni meg nem tudok :/ )
2013. márc. 26. 21:06
1/4 anonim válasza:
rocker vagyok..rockon kívűl csak nightcoret hallgatok..de csak a jó pörgős számokat,olyan debil női hangal:DD
szerintem nem muszáj hogy remixelve legyen csak legyen pörgős,jó ritmikus..arra szoktam edzeni is,a lényeg hogy ritmusa meglegyen:))
linkelsz?:DD
2/4 A kérdező kommentje:
persze itt is van 5 szám, szerintem nagyon szépek lettek így is és igazán érzékiek :D :)
remélem tetszeni fog :)
2013. márc. 27. 00:40
3/4 A kérdező kommentje:
adtam hozzájuk letöltő linkeket is képekhez és az mp3-hoz
2013. márc. 27. 00:40
4/4 anonim válasza:
Szerintem az,hogy videók alá tehess be zenét tiltás nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!