Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Pioneer jó márka?

A Pioneer jó márka?

Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen az egyik legjobb
2013. márc. 24. 22:58
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
A legjobb nekem a gépben a dvd író is az hibátlan jobb mint a soni meg az ilyen szarok :)
2013. márc. 24. 23:08
 3/9 anonim ***** válasza:
ja és a kocsimban a hangszórok is pionerrok
2013. márc. 24. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Felső-közép kategória. Jó minőségű termékeket gyártanak, de vannak nála jobbak.

Nekem egy Pioneer SE-M390 fülhallgatóm van, az mondjuk messze veri az árkategóriájában a társait. De nyilván vannak nála sokkal jobbak.

2013. márc. 26. 06:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Mi az ami jobb?
2013. márc. 26. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Maga a minőség a pionerr úttörőt jelent és orosz márka volt valamikor mondjuk most is az csak kínába gyártják mint mindent annyi hogy jó minőségben nem pedig a maszek munkákk DDDD :)
2013. márc. 26. 20:00
 7/9 anonim válasza:
Attól függ miben.. Ahogy olvastam hangfalakkal kapcsolatosan érdekelt, hát a jobbak pl. Martin Audio, JBL, RCF stb. (de amúgy sok jobb van.)
2013. máj. 2. 12:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó, igen. De soha nem volt orosz márka, nem tudom macilaci honnan szeded ezt, Japán eredetű, attól hogy Kínában gyártják még lehet jó, nem kell elítélni. OFF: Szerintem a Sony (ipszilonnal) is jó márka.
2013. júl. 16. 02:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez így értelmetlen kérdés. Egy japán eredetű cég, akik nagyon sok mindent gyártanak és egy egy szegmensben is nagyon széles minőségi skálán.

Alapvetően nem gagyi.

2013. aug. 23. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!