RTLKLubbon megy mindig egy reklám.!?
Figyelt kérdés
RTL Klubbon este mindig megy egy reklám, egy Renault Megane Grandtour reklámja... és megy alatta egy bizonyos zene, ilyen popp tipusú nem tom mi :) A címét megköszönném.2009. szept. 17. 20:49
1/8 anonim válasza:
Nem tudom pontosan melyik reklámra gondoltál, de én is rengeteg ilyen zenét összeszedtem.
Először a youtube-n megkeresed a reklámot, és nézelődsz a mellé fűzött kis videók közt. Ez mindig bejött.
A másik megoldás, hogy vannak olyan programok, mik internet segítségével felismerik az elhangzott zenét, akár egy 5 másodperces részből is. Öcsém mobilján van egy ilyen progi.
itt van egy PC-re: [link]
2/8 A kérdező kommentje:
köszi, arany vagy :)
2009. szept. 17. 21:57
3/8 anonim válasza:
ezt a progit hívják Track ID-nek :)
4/8 anonim válasza:
The Caesars : Jerk it Out
elvileg ez az, amit keresel.
(forrás: reklamadatbazis.hu)
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
és annak az indiános zenének ami szintén az rtl-n az öszi filmajánló alatt megy? mi a címe ki az előadója?:)
7/8 anonim válasza:
megvaaannn:))) Enigma : Return To Innocence(indiános zene):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!