Tankcsapda9885 kérdése:
Gibson Tunderbird iv Basszusgitárba milyen hangszedöt
vegyek röfögös magas hangzáshoz?
Én Seymour-t vennék,passzívba mindenképp..Másrészt a TB fikázók csak hallgassanak, szerintem mindenki azt használ, ami neki tetszik. A kocka okoskódó, Cort meg társait kedvelő kocka szobagitárosok elbújhatnak. a ZB-től vagányabb és dögösebb, látványos hangszert még nem láttam...
2013. márc. 31. 23:22
Ja a session zenészek véleményét meg pont leszarom..álljon ki a színpadra tökösen, nem összezárt lábbakkal, mintha vizsgázna, mozogja be két órán keresztül, majd azután pofázzon...
2013. márc. 31. 23:24
Én vagyok itt az egyetlen aki csak szeret zúzni a gitáron és azt se tudja hogyan kell hangszedőt cserélni? :D
2013. márc. 31. 23:44
"Ja a session zenészek véleményét meg pont leszarom..álljon ki a színpadra tökösen, nem összezárt lábbakkal, mintha vizsgázna, mozogja be két órán keresztül, majd azután pofázzon..."
Ebből is látszik, hogy halvány fingod nincs a zenélésről, te pózer. szerencsére nem attól lesz jó egy hangszer, hogy hogy néz ki, és szerencsére nem a te húsz tizenöt évesből álló közönséged fogja ezt eldönteni, akik elélveznek a bőrgatyádtól és a metálterpeszeidtől.
2013. ápr. 1. 00:45
15/20 A kérdező kommentje:
Nah jól van idefigyelj te aki fikázta a hangszerem!! AZ VOLT A KÉRDÉS MILYEN HANGSZEDÖT VEGYEK BELE MARHA GYEREK NEM FIKÁZÁS A TÉMA!! -.-"
a választ megkaptad, örülj neki, és legyél boldog a csodálatos gitároddal :D
2013. ápr. 1. 14:02
17/20 A kérdező kommentje:
Figyelj legalább nekem tellet Thunderra :) Nem kéne irigykedni.. :D jah és nem nagyképüségböl irtam csak olyan természettel irtam amilyennel te is fikáztad ..
nem irigykedem. nem attól leszel májer, hogy van egy több százezer forintba kerülő, egyébként igazából semmire nem alkalmas gitárod.
nekem 1962-es fenderem van amit feldobtam sadowsky elektronikával és most készült el a hetedik lemez, amin ezen játszom. de vitázhatunk még.
2013. ápr. 6. 18:40
19/20 A kérdező kommentje:
Elöször is te KÖTÖTÉL BELE A GITÁROMBA SZERENCSÉTLEN... én se szarozom a Fendered... -.-"
hát mert azon nincs mit szarozni. tízből kilenc komoly basszusgitáros vallja, hogy a Fender JB az alapja ennek az egész hangszernek. ezen kívül van még esetleg a Precision és az MM, a többi csak ezeknek gyenge másolata.
2013. ápr. 11. 04:36
Kapcsolódó kérdések: