Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek mennyire jön be az új...

Kinek mennyire jön be az új Rammstein stílus?

Figyelt kérdés
Gondolok a gyönyörű új klippre többek között, nameg a Terminátoros ruha + a Pussy szövege mennyire botrányos szerintetek?
2009. szept. 17. 15:04
 1/7 Thurston ***** válasza:
Új klip? Adhatnál valami linket. (:
2009. szept. 17. 15:40
 2/7 anonim válasza:
100%
u've got a pussy, i have a dick, so what's the problem? let's do it quick! szerintem marha jó, nekem nagyon tetszik.
2009. szept. 17. 15:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Nékem is, Pussy meg dúrva: [link]

A Rammlied meg szerintem egyenesen az eddigi legjobb számuk!

2009. szept. 17. 18:51
 4/7 Thurston ***** válasza:

Köszi a linket.

Tehát. Nekem tetszik. Mondják sokan, hogy ez már csak popzene, de zeneileg sokkal komplexebb, mint az előző cuccaik, és ugyan első hallásra elég primkónak tűnik a szöveg, de szokás szerint, itt is van egy jóval mélyebb tartalom a sorok között.

2009. szept. 19. 13:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Akik szerint ez pop azok kapják be keresztbe. Ez lenne pop?

Ugyanmár.

2009. szept. 20. 07:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
sztem kurv@ jók, ahogy mindig is azok voltak!!!!!!!!!!!!
2009. szept. 21. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Mennyire botrányos?? Én amondó vagyok, hogy ez Rammstein klipp, ebben bármi megeshet. Emlékszem, anno a német VivaPlusz-on a Mein Teil klippjüket az X-Raitedben adták le, ami este 11től volt mondván, hogy az már durva klipp. Ami nekem nagyon tetszett, rohadt jó volt:D

Az új klipp pedig... nekem nincs vele bajom, mert Rammstein, mert új dal, és mert szeretem őket:)

2009. nov. 2. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!