A Metallica tényleg csak a pénzért zenél?
Ők maguk mondták, hogy: " Ne hallgassanak minket ingyen"
Szerintem ez eléggé beképzelt, főleg így ki is jelenteni. A South park egyik részében is bent volt a Metallica dobosa aki sírt az úszómedence mellett letöltik a zenéiket és emiatt nem tud még gazdagabb lenni..
Szóval ?
Elég csekély felfogó képességgel kell rendelkeznie annak az embernek aki egy idióta mesében hangzottaknak valós alapot állít.Nehogy el hidd már,hogy tényleg sír Lars Ulrich mert nem vehet magának szín aranyból egy bart.
Felteszek én egy kérdést: neked,hogy tetszene ha bő 4 évnyi kemény zenei munkádat a sok kis $zaros ingyen töltögetné le a netről ? A Metallica kb 3-4 évente ad ki egy lemezt 3-4 ezer forintért kaphatóak baromi jó minőségben.Nem értem ezzel mi a gond.Sőt még a koncert jegy is olcsó ahhoz képest,hogy több mint 2 órásak a Metallica koncertek.
Egyébként még szép,hogy a pénz is benne van a dologban,különben mivel finanszíroznák a turnékat vagy a hangszerelést?Talán Kirk Hammet játszon egy olcsó fos harley bentonon ami még tüzifának is fos ? Na,gondolkodj el mielött ilyen baromságokat kérdezel.
A south parkos dolog tudom hogy nem igaz.
Más előadónak is letöltögetik a zenéit mégse rinyálnak miatta.
az összes mainstream zenekar akinek klipjei, albumai vannak, a pénzért zenél.
ezek kereskedelmi termékek, van logójuk, imázsuk, PR-juk.
ezzel nem azt mondom, hogy ez jó vagy rossz, nyilván ízlés kérdése. de a gépezet a pénzről szól.
1# "különben mivel finanszíroznák a turnékat vagy a hangszerelést"
nem akarok kötözködni, de milyen hangszerelést? talán a hangszerparkot, vagy a roadolást nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!