Melyik lehet ez a szám?
Figyelt kérdés
Már többször halotam a rádióba (petőfi)de mindig lemaradok a címéről és az előadójáról.. és nem találom sehol..
Elméletileg magyar együttes és egy angol számot énekelnek, azthiszem 3 srác énekli.. és mivel nem tudok angolul ezért nemigazán tudom hogy mit énekelnek.. (de azthiszem, hogy sunlike vagy sokelike.. vagy valami hasonló)
Tudom hogy ez nem sok .. de nagyon szeretném megtalálni ezt a számot, fontos lenne! :/
2013. márc. 22. 17:34
1/3 anonim válasza:
Arra emlékszel hogy kb. mikor szólt? Mert ha felmész a petőfi honlapjára van egy olyan hogy "Ez szólt" és le van írva percre pontosan hogy mit adtak. :)
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek! *.*
És iggeen ez a szám volt :D
2013. márc. 31. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!