Melyik banda jobb az alábbiak közül?
1) Big Time Rush
2) Maroon 5
3) The Wanted
4) 5sta family (korábban: 5iesta family)
5) B.A.P.
6) Bastille
7) Hot chelle ray
8) The friendly indians
Nálam a Big Time Rush van az élen, ő a kedvenc bandám. Szerintetek melyik a jobb ezek közül? Miért? Mondjuk én mindegyiket szeretem, kivéve a B.A.P. -t.( de a B.A.P. és Bastille -től csak 1-2 számot hallottam, és a B.A.P. szerintem egy retardáltakból álló fogyatékos gyülekezet, a Hot chelle ray -től, illetve a The friendly indians meg is van 1-2 szám)
Én is imádom a B.A.P.-t...és ha szerinted ők retardáltak akk még jó h nem ismerjük egymást xD kizavargatnálak a világból...
Amit meg Eviee írt az teljesen igaz
Meg hogy lehet rá:
azt mondani h lány???
valyon te h nézhetsz ki? :p huh...
Szóval most összezavarták ide, ehhez a kérdéshez a kislányokat, hogy védjék meg azt a fos B.A.P.-t, akiknek a zenéhez 0 % tehetsége van.
'6 sexy pasi' Te hallod magad, jobban mondva értelmezed amit írsz?!? Nekem nem úgy tűnik...
Jah, bocs, most tanulod a szavakat és még nem tudod, h. mit jelentenek. De ha neked ezek a 'rizs' szemű majmok jönnek be, akkor inkább kímélj meg az ilyenfajta undorító kitöréseidtől!!!
Green Day
Nirvana
Ramones
All Time Low
5 Seconds Of Summer
1D
The Wanted
Maroon5:D tudom ebben csak kettő van a kérdésben de na..:D
Őszintén? A THE WANTED!!! Miért?
1. Nem tettetik magukat.
2. Őszinték
3. Viccesek
4. Összetartanak
5. Jó számaik vannak.
6. Nem "nyálasak"
Stb. :))))))) ❤❤❤❤❤❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!