Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik banda jobb az alábbiak...

Melyik banda jobb az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

1) Big Time Rush

2) Maroon 5

3) The Wanted

4) 5sta family (korábban: 5iesta family)

5) B.A.P.

6) Bastille

7) Hot chelle ray

8) The friendly indians

Nálam a Big Time Rush van az élen, ő a kedvenc bandám. Szerintetek melyik a jobb ezek közül? Miért? Mondjuk én mindegyiket szeretem, kivéve a B.A.P. -t.( de a B.A.P. és Bastille -től csak 1-2 számot hallottam, és a B.A.P. szerintem egy retardáltakból álló fogyatékos gyülekezet, a Hot chelle ray -től, illetve a The friendly indians meg is van 1-2 szám)

#banda #jobb #The Wanted #big time rush #BTR #Bastille #B.A.P. #The friendly indians #Hot chelle ray
2013. márc. 22. 16:29
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Én is imádom a B.A.P.-t...és ha szerinted ők retardáltak akk még jó h nem ismerjük egymást xD kizavargatnálak a világból...

Amit meg Eviee írt az teljesen igaz

Meg hogy lehet rá:

[link]

azt mondani h lány???

valyon te h nézhetsz ki? :p huh...

2014. jan. 11. 21:36
 22/25 anonim ***** válasza:

Szóval most összezavarták ide, ehhez a kérdéshez a kislányokat, hogy védjék meg azt a fos B.A.P.-t, akiknek a zenéhez 0 % tehetsége van.

'6 sexy pasi' Te hallod magad, jobban mondva értelmezed amit írsz?!? Nekem nem úgy tűnik...

Jah, bocs, most tanulod a szavakat és még nem tudod, h. mit jelentenek. De ha neked ezek a 'rizs' szemű majmok jönnek be, akkor inkább kímélj meg az ilyenfajta undorító kitöréseidtől!!!

2014. jan. 12. 16:53
 23/25 buborékosvíz ***** válasza:
Ezek közül a btr, de kár h nem raktad bele a Green Dayt!
2014. aug. 16. 22:36
 24/25 anonim ***** válasza:

Green Day

Nirvana

Ramones

All Time Low

5 Seconds Of Summer

1D

The Wanted

Maroon5:D tudom ebben csak kettő van a kérdésben de na..:D

2014. okt. 26. 13:53
 25/25 anonim válasza:

Őszintén? A THE WANTED!!! Miért?

1. Nem tettetik magukat.

2. Őszinték

3. Viccesek

4. Összetartanak

5. Jó számaik vannak.

6. Nem "nyálasak"

Stb. :))))))) ❤❤❤❤❤❤❤

2015. jan. 25. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!