Írnátok jó zenéket?
Mint pl.:Imagine Dragons:All eyes,Radioactive,Demons
Mindless self indulgence:Stupid mf, Never wanted to dance
Bruno Mars:Minden
Azaz keresnék vmi olyan zenét amiben az énekesnek jó és viszonylag megnyugtató a hangja(Bruno) és van a zenében refrén és a szöveg is ritmusos és esetleg rímel is.A rock is jó csak ne AC/DC-t mert nekem az nem zene hogy egy csávó 5 percig ordít.És ne linkeljetek csak írjátok le a nevét/címét.
Nekem ezek a jó zenék és ennek az együttesnek az összes száma itt egy töredéke az edda művek műveinek :)
Edda - Érzés
Edda hútlen
Edda Művek-Utolsó érintés
Edda-Lelkünkből
Edda sirály
Edda Művek-Megint egy balhé
EDDA-Nekem nem kell más
Edda Művek-Elmondom majd
Edda Művek-Szeretnék hozzád visszatalálni
Edda Művek-Szerelem virága
Edda Művek-Sziklaszív
Edda Művek-A világ közepén
Edda Művek-A mese
Edda Művek-Táltos örökség
Edda Művek-Régóta vártam
Edda Átok és áldás 01 Ott leszünk
Edda Átok és áldás 04 Sírj nyugodtan
Edda Átok és áldás 02 Elsiratlak gyönyörű szerelem (hq)
Edda Átok és áldás 03 Mert így volt jó
01 Edda Inog a világ
Edda - Könnyek az esőben
Edda - Séta a múltban
Edda - Ott várj rám
13 Edda 31 Inog a világ Egy rész a szívemből
ez egy picit régebbi szám ehez mit szólsz és angol
Smokie - Have You Ever Seen The Rain
Az AC/DC-ben hol van ordítás könyörgöm?
Na, ebben ordítanak, hörögnek, nem az AC/DC-ben. Ilyen égbekiáltó hülyeségeket ne beszéljünk már.
De hogy ne mondhasd, hogy csak "kötekedek", a Linkin Park-nak van néhány ilyen lassúbb száma: My December, Leave Out All The Rest, Shadow of the Day, Burning In the Skies, Waiting for the End, Iridescent, The Messenger, Roads Untravelled, Powerless. Így hasra ütve ezeket mondanám.
Amit még hallgatok-Jamie Woon, Eiffel 65, Fall out boy, Gareth gates, Linkin Park, Maroon 5, Austin Mahone, OneRepublic-If i lose myself(egyik legjobb)
A kérdés még áll.Ez csak ismertető jellegű lista.Rock az csak a gyenge fajta kell mert néhány számnál már a Fall out boy is feszegette a húrokat, de a szöveg meg a refrén feldobja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!