Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megnyugtató zene/praktika?

Megnyugtató zene/praktika?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon szenvedek..persze szerelemben, ami kicsit vicces, hiszen még semmi nem történt az illetővel, egyelőre csak kerülgetjük egymást, de én megbolondulok érte. És amikor el kell válnunk, az konkrétan FIZIKAI FÁJDALOMMAL jár. Hát 1 órája váltunk el és én még mindig ki vagyok bukva, borzasztóan hiányzik és már nagyon várom, hogy újból beszélhessek vele.. Szóval ilyen problémára keresek valami jó megnyugtató zenét, de más praktikákat is szívesen fogadok!
2013. márc. 21. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Én mindig ezeket hallgatom, nem csak ha bajom van :D

[link] (meg ne tévesszen, liquaid dubstep, nyugtató jellegű zene)

[link]

Sok szerencsét kiszemelthez ;)

2013. márc. 21. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
én lány vagyok, és nekem ilyenkor a rockzene segít, nem az ilyen 'lájtos' zene...
2013. márc. 21. 21:17
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönööm!!:) egyébként mindkettő féle zene segít, de a rock az akkor inkább ha valakiben csalódtam, vagy dühös vagyok..most ilyeneket hallgatok http://www.youtube.com/watch?v=lHQIiLeTcf4

ja és meg fogom hallgatni a dubstep számokat is!:)

2013. márc. 22. 20:22
 4/4 A kérdező kommentje:
első kommentelő: isteniek ezek a zenék:)
2013. márc. 22. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!