Milyen stílusú zene való a Shuffle -hez? Írnátok pár előadót?
Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 22:38
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Ha Shuffle alatt a táncra gondolsz, akkor Rave, Hard House, Hard Trance stílusú zene való hozzá.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó válaszadónak! Nehéz volt leírni ugye? Az elsőnek üzenem, hogy tudok google-t használni, de pont azért írtam ide kérdést, mert itt akartam válaszokat kapni! Köszi!
2013. márc. 19. 12:05
5/8 anonim válasza:
: /
Hát de nem írtad ki, mi az a shuffle, nagy betűvel is írtad, gondoltam bandanév. Legközelebb kérlek fogalmazd meg rendesen a kérdésedet;)
6/8 anonim válasza:
*Nem akarok vitatkozni, innentől kezdve nemigazán érdekel ez a kérdés.
7/8 A kérdező kommentje:
Jogos, kiírhattam volna, hogy pontosan miről van szó, bocsi :)
Láttam "jutyúbon" pár vidit erről a shuffle táncról és a tánc is meg a zene is nagyon megtetszett :)
2013. márc. 19. 14:35
8/8 anonim válasza:
Hardstyle! Bár szerintem az attól függ Electro ra is láttam már embereket táncolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!