Hogy lehet zeneszámokat "összeilleszteni" egy albummá?
Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 08:08
1/3 anonim válasza:
Ez a kérdés így teljesen érthetetlen. Hogyhogy összeilleszteni? Több számot akarsz egy helyre tenni,vagy mi? Vagy egy fájlba akarod gyúrni őket? Mert ha igen,az nem egy album.
Ha az előbbi,akkor csak rakd egy mappába őket,ha utóbbi,akkor nem tudom,de talán windows movie makerrel meg lehet csinálni valahogy.
Esetleg ha az a bajod,hogy amikor megnyitod a számokat nem írja ki az album címét,akkor töltsd le az mp3tag editor programot és azzal át lehet írni.Bár kétlem,hogy ez a problémád,jó lenne kicsit tisztázni.
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy ne egyesével játsza le a számokat, hanem mintha cd-t hallgatnék, egy gombnyomásra az összeset. De közben rájöttem, hogyan kell csinálni, az audacityvel megcsináltam.
Azért köszi, hogy próbáltál segíteni.
2013. márc. 19. 08:16
3/3 anonim válasza:
eltudnad nekem magyarazni hogyan csinaltad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!