Keresem ezt a dalt, valaki tud segíteni? (lejjebb)
Szóval múltkor a plázában hallottam, és olyan idegesítő, mert tudom, hogy régebben hallgattam azt a számot többször is, de mára elfelejtettem az előadóját és a címét is. Kerestem a The Asteroids Galaxy Tour albumain, mert az énekesnőnek nagyon jellegzetes hangja volt, olyasmi, mint Mette Lindbergnek(az előbb említett banda énekesnője), de asszem mégsem ez lesz az. De ki énekelhette? Tökre hasonlított pedig hozzá a hangja..Gondoltam még esetleg Duffy-ra, de ő már azért eléggé más...Nem tudtok olyan bandákat vagy énekesnőket, akinek a hangja Mette Lindbergéhez hasonlít?
Tegnap a plázában hallottam, és olyan idegesítő, mert tudom, hogy régebben hallgattam azt a számot többször is, de mára elfelejtettem az előadóját és a címét is.
Esetleg meg maradt némi szöveg részlet, vagy legalább a stílusára emlékszel? Mert ez egy igen kevés.
Avril Lavigne tudnék így látatlanba tippelni. Neki hasonló hangja van mint Mette Lindberg-nek.
tudom :( de szerintem Gwen volt, vagy....vagy nem tudom ki lehet még :(
nincs Gwennek valami "kakukktojás" száma? Ami nem olyan popos meg nem tudom, hanem kicsit furább, mint a többi?
Hali, sikerült már megtalálni?
Volna egy ilyen tippem még esetleg:
Margaret - Thank You Very Much
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!