Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan legyek sztár?

Hogyan legyek sztár?

Figyelt kérdés
nagyon fontos hogy sztár legyek mert nekem ez az álmom és most is sírok mert nem lehetek :( anyám mindig azt mondja hogy ne kornyikáljak rossz hangom van . de szerintem nincs .

2013. márc. 17. 15:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha még lehet jelentkezni, a tv2-n indul egy új tehetségkutató, amely a 12-14 éves korosztályt segíti elindulni a sztárok világában.
2013. márc. 22. 16:21
 12/18 Melinda- válasza:
komolyan agyfaszt kapok az ilyentől..képzeld én meg színész szeretnék lenni de elegem van már az ilyen hülye semmit tevésből..az álmodnak legyen valóságalapja ne pedig a csillogás a pompa a mese. és tegyél érte!! ne mástól függj még az álmod eléréseben is. terveim vannak méghozzá komolyak és inkább meg is valósítom őket mint hogy itt rinyáljak gyakorin. TEGYÉL AZÉRT HOGY AZ ÁLMOD VALÓRA VÁLJON!
2013. jún. 11. 20:10
 13/18 A kérdező kommentje:
tudom :// azóta már új álmom van artista szeretnék lenni és teszek is érte :) éppen a hidat gyakorlom
2013. jún. 14. 14:31
 14/18 Melinda- válasza:
Na ezt már szeretem! :D küzdj keményen! :) hogy majd 70 éves korodban legyen mit mesélned az unokáknak, hogy tudd mjad őket bíztatni :) sok sikert hozzá! és kitartás!!
2013. jún. 21. 12:46
 15/18 A kérdező kommentje:
köszönőőm ^^ soha nem fogom fel adni amíg élek és lélegzek ! :)
2013. jún. 21. 16:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Szóval Kilari után Kaleido Star?
2013. jún. 22. 08:04
 17/18 A kérdező kommentje:
ááááááááááá >.< igen ! meg fogom mutatni mindenkinek hogy llehetnek igenis csatáknélküli szinpadok ha nem hiszitek akkor ne nézétek !
2013. jún. 23. 10:11
 18/18 anonim válasza:
100%
jóégxd
2018. márc. 17. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!