Milyen magyar folk együttesek vannak?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a pogány zenéket, mint pl a Faun, Wardruna, Percival, de ezek ugye nem magyarok, hanem leginkább skandináv, norvég eredetűek, és annyira irigy vagyok rájuk, hogy ősi balladáik maradtak fenn, és keresgéltem ilyen típusú magyar együttesek után, de nem találtam. Nekem nem egyszerűen népdalok kellenek, hanem kicsivel régebbi időkbe visszanyúló dalok, mint a honfoglalás körül. Igazából a magyarok pogánysága érdekelne a leginkább. Ha esetleg valaki tud ilyen zenekart, akkor kérem írja le :)2013. márc. 16. 20:46
11/12 anonim válasza:
Ja meg még a Noxtól a "Hazudtál" című számot akartam írni.
12/12 anonim válasza:
Még ajánlanám:)
Karthágó - Apáink útján, Requiem, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!