Mi a véleményetek Wiz Khalifa-ról?
Figyelt kérdés
Szerintem a valaha élt legnagyobb ember a Földön, nagyon sok mindenre megtanított. Az emberek azt mondják, hogy füvezésen kívül semmiről sem tud énekelni, de ha olvasol a sorok között, rájössz, hogy ez nem így van. Nekem még az ONIFC albuma is tetszik, pedig az már iszonyat elvont. Szerintetek milyen?2013. márc. 14. 12:42
1/7 anonim válasza:
Igazad van , részben , de elég messze áll még mindig Tupac-től.
2/7 anonim válasza:
Menjetek már a f.aszomba tupakkal, volt egy értelmes száma, ahhoz is lopta az alapot.
A szöveg meg tök átlagos volt.
3/7 anonim válasza:
Nem megyünk , a világ legnagyobb rappere volt akár tetszik akár nem és ésszel legyél kisfiam ha egy halott emberről beszélsz ...
4/7 anonim válasza:
Tupac volt az első aki slágerlistákat vezetett a rappel..Akkor szerinted szar???? 96-ban halt meg és mind a mai napig siratják mind amerikába mind az egész világban akkor szerinted egy senki volt aki zenéket lopott?????Na gyorsan takarodjál innen mielött még felhúzom magam te senkiházi....Halgass mr buktát az való neked a kamu thug life csapatával te félresikerült.. majd ha odáig jutottál mint 2pac akkor ugráljál itt nekem jóska gyerek..mennél el egyszer ezzel a szöveggel a gettóba ott helyben lennél halott
5/7 anonim válasza:
Amúgy a kérdéseidre válaszolva Wiz Khalifa egyik kedvencem tetszenek a füves számai is és a komolyabb számai is,az igaz hogy tupactól kicsit még távol van de egyik rapper se érhet fel hozzá
6/7 anonim válasza:
#2 menj am a büdösbe!Imádom Khalifát, de messze van még Tupac-tól!Tupac egy legenda!Csináld ezt utánna!Érd el azt amit ő elért!
7/7 anonim válasza:
Hála. A jó istennek meg döglött a cupák fszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!